-
حذف منوی بالا در بخش مدیریت
اساتید گرامی من وارد منوی نصب و حذف برنامه شدم و از اون قسمت سربرگ ماژولها را انتخاب کردم و یک ماژول مربوط به منو را حذف کردم پس از حذف این ماژول من به قسمت مدیریت که برگشتم اثری از منوهای افقی بالای صفحه که همون برنامه نصب و حذف هم یکی از اون برنامه ها بود دیگر وجود نداشت منظورم همون منو بالای بخش مدیریت است
حالا که از طریق این آدرس administrator/index.php?option=com_modules رفته و وارد مدیریت ماژولها شدم ولی در آنجا اثری از ماژولهای مدیر نیست که با انتخاب کلید جدید منوی بالا در بخش مدیریت را دوباره ایجاد و منتشر کنم .
لطفا راهنمائی بفرمائید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-12-2012 01:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
بهتر بود در همان تاپیک قبلی که ایجاد کرده بودید موضوع را دنبال میکردید !!!
اطلاعات ورود به جوملا را ارسال کنید (یک super adminstartor) بصورت خصوصی بررسی خواهم کرد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
مهدی جان منظور شما اینست که یوزر و پسوورد ورود به بخش مدیریت را برایتان بفرستم
-
-
بررسی شد
شما ماژول را نیز از ماژولهای نصب شده حذف کرده بودید !
همانطور که بهتون در پیغام خصوصی گفته شد به نسخه 1.5.25 ارتقا بدید تا ماژولهایی که حذف کردید از بخش مدیریتی جوملا و نیاز اصلی جوملا نیستند اما برای شما نیاز هستند در هاست اضافه شود ! بعدش به من اطلاع بدید تا ماژول را در مدیریت ماژولهای شما ایجاد کنم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
مهدی جان
الان که اصلا وارد بخش مدیریت نمیتونم بشم و لطفا جهت ارتقا به 1.5.25 از کجا دانلود و چگونه ارتقائ بدهم منظورم اینه که مهاجرت لازمه
-
-
اطلاعات سی پانل رو ارسال کنید براتون انجام میدم !!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
جوملای شما بروزرسانی شد به آخرین نسخه سری 1.5 - 1.5.25
مشکل منوی مدیریتی شما نیز برطرف شد
لطفاً رمز عبور سی پانل و همچنین جوملای خود را تغییر دهید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
با سلام و احترام
مهدی عزیز خیلی ممنون از لطف شما ، خیلی تو زحمت افتادید فقط یه ایراد وجود دارد در قسمت مدیریت ماژولها ، قسمت مدیر وجود ندارد فکر میکنید ایرادی دارد و من اگر بخواهم جوملای خود را به 1.6 یا 1.7 ارتقاء بدهم آیا امکانش هست اگر هست لطفا یکم راهنمائی
با سپاس
روزگارتان سپید
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
برای بروز رسانی به نسخه 1.7 از 1.5 باید از کامپوننت JUpgarde استفاده کنید.
جوملای شما ظاهراً دارای برخی تغییرات در هسته هست و برخی فایلها ownerشون باید ریست شوند تا قابلیت جابجایی فایلهای جدید را داشته باشند !
با ارتقا به جوملا 1.7 مشکل شما احتمالاً در رابطه با نبودن آن منو و همچنین مدیریت قالبها و زبان حل خواهد شد !
شما از جوملایی استفاده میکنید که در اولین نصب احتمالاً دستکاری شده بوده و رینیم شده بوده !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
2 کاربر زیر از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)