-
چطور تقویم هجری شمسی جوملا 1.5.25 رو از کار بیندازم
با سلام و آرزوی شادکامی برای همه ی دوستان
یک سوال دارم ، چگونه می توان تقویم هجری شمسی جوملا فارسی نسخه 1.5.25 را از کار اندخت به نحوی که نه زمانی که زبان سایت فارسی است و نه زمانی که انگلیسی است
از تقویم هجری شمسی استفاده نشود و فقط و فقط در هر حالتی همان تقویم میلادی خود جوملا استفاده شود
در پوشه زبان فارسی جوملا دو فایل fa-IR.date.php و calendar.js در مسیر language/fa-IR وجود دارد که با حذف فایل fa-IR.date.php تغییر آنچنانی ایحاد نمی شود و با حذف
فایل calendar.js از همین مسیر ( که وظیفه تبدیل تاریخ میلادی به تاریخ هجری شمسی را بر عهده دارد ) تقویم در حالتی که زبان پیش فرض سایت فارسی باشد از کار خواهد افتاد
بنده چنین تصور می کنم که توسط همه تیم های فارسی سازی جوملا یک تغییری در یکی از فایل های هسته جوملا انجام شده است و احتمالا تابعی افزوده شده که باعث صدا زدن فایل
calendar.js از مسیر پوشه زبان فارسی جوملا در حالتی که زبان سایت فارسی انتخاب شده باشد می شود
از همه ی دوستان با تجربه و حرفه ای در جوملا و به ویژه از دوستانی که زحمت فارسی سازی جوملا را کشیده اند درخواست کمک و راهنمایی دارم
و پیشاپیش از هرگونه راهنمایی و کمک سپاس گزارم
ممنون ......
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-07-2012 10:23 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در سورس كاري انجام نشده.
اگر از جوملاي اين تيم استفاده مي كنيد با حذف چنين مواردي بايد تاريختون برگرده به ميلادي
البته همچين چيزي توي مديريت سايت هم هست كه بايد اونم تغيير بديد
موفق باشيد
-
-
با سپاس از پاسخ شما ، میشه بفرمایید در مدیریت سایت دقیقا کجا چون من چنین چیزی در بخش مدیریت سایت پیدا نکردم
-
-
درمسير:
administrator\language\fa-IR
فايل fa-IR.date.php رو تغيير نام بديد
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)