-
آماده کردن کامل جوملا برای انتشار و اداره وبسایت
سلام دوستان. مدتی هست که برای برپایی وبسایت cms های مختلفی رو امتحان کردم ولی بالاخره در جوملا ماندگار شدم. یک قالب برای وبسایت خریداری کردم و چند روزی شروع به دستکاری نمودم. اما از خیلی چیزها سر در نیاوردم!! آموزشها خوندم و کتابها اما بازهم در بعضی جاها واقعا گیر کردم
از دوستان خواهشمندم این وبسایت رو کامل راه اندازی کنن و به منه دیردان (!!) تحویل بدن. واقعا منت میذارین گردنم. اگه عزیزی مایل به اینکار هست خواهش میکنم کمکم کنه.
ممنون و منتظر محبت تون هستم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-13-2012 08:32 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود .
دوست عزیز می خواهید در وب سایت خود چیکار کنید ؟ چه تغییراتی اعمال کنید .
برنامه خود را در مورد وب سایت خود به بنده اطلاع دهید تا بررسی کنم و اگر توانستم برای شما انجام دهم .
موفق باشید
-
-
ممنون میشم ازتون
لیست مواردی که میخوایم توی سایت قرار بگیره بصورت زیره :
- صفحات :
- صفحه اصلی
- محصولات
- اخبار
- درباره ما
- ارتباط با ما
- نقشه سایت
- امکانات سایت:
- جستجو
- آمار
- نمایش اخبار بصورت اسلاید
- صفحه مخصوص محصولات با ارایه کاتالوگ
- نقشه گوگل و فرم تماس
- امکان ترجمه به زبانهای دیگر ( چین ، عربی ، ترکی ، انگلیسی ، آلمانی ، آذری، ژاپنی )
---------------------------------------------------
وبسایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جوملا و پوسته نصب شده، البته نوشته های وبسایت تنها چندتاش رو تغییر دادم بقیه روی قالب بود !!
البته خورده ریزیها از این قرار باشه که : اصلا نام نویسنده و تاریخ در قسمتهای متن عادی نباشه. فقط اخبار تاریخ نوشتار رو داشته باشه. و چندتا دیگه
من منتظر محبت تون هستم
ویرایش توسط cvastos : 01-14-2012 در ساعت 08:23 AM
-
-
درود
دوست عزیز مواردی که شما می خواهید به راحتی و کمتر از یک روز می توانید خودتان انجام دهید .
شما کتاب جوملا را مطالعه فرماید مطمن باشید می توانید تمامی موارد خواشته شده را انجام دهید .
موفق باشید
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مشکل در قالب من هست ! اصلا سر در نمیارم ازش. وقتی قالب رو صفر میکنم تا همه چیز رو خودم بسازم گیر میکنم بیا و ببین !! پیغام خطا در قسمت بارگذاری بیشتر و بیشتر میشه
ولی چشم باز هم سعی میکنم. میشه یک راه ساده برای تماس برام بگین تا هر جا گیر کردم بپرسم ؟
-
-
دوست عزیز بنده یک توضیح مختر میدم .
شما می اید یه صفحه ایجاد کنید بنام محصولات و مجموعه و بخش را نامشخص کنید .
به مدیریت منو بروید و منو اصلی را انتخاب کنید . یک منو جدید ایجاد کنید و از ایتم های منو نمایش یک مطلب خاص را انتخاب کنید . سپس در سمت چپ از قسمت پارامتر ها مطلب خودتون که همان صفحه محصولا ت است انتخاب نماید .
این یک توضیح مختصر بود . برای اطلاعات بیشتر کتاب جوملا را مطالعه کنید .
هر سوالی بود در همین تایپیک بپرسید بنده یا دوستان شما را راهنمایی خواهیم کرد .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)