از دوستان کسی یک ماژول پشتیبانی آنلاین برای جوملا 1.7 سراغ نداره ؟

از دوستان کسی یک ماژول پشتیبانی آنلاین برای جوملا 1.7 سراغ نداره ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
بیشتر توضیح بدید !
شات باکس ؟
چت ؟
تیکت ؟
آیدی یاهو و آنلاین بودنش !
یا ... .
دقیقتر بفرمایید به چه چیزی احتیاج دارید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
مثل چت باکس توی فیس بوک و ... که قابلیت هشدار هنگام برقراری ارتباط رو داشته باشه و خودش بیاد بالا .
یه چیزی تو این مایه ها برای سوال و جواب سریع توی یک کادر جمع شو ، بدون رفتن به صفحه ای مخصوص .
امکانش هست ؟
اگه نیست نمونه های مشابه هم خوبه .
با تشکر
درود
دوست عزیز برای پشتیبانی آنلاین می توانید از Live zill استفاده نماید . که هر وقت شما انلاین باشید و کسی روی دکمه انلاین در سایت شما کلیک کند . این سیستم صدایی شبیه به صدای تلفن ازش در می اید .
موفق باشید
live zila خوبه اما شنیدم علاوه بر اینکه انگلیسیه 15 روز رایگانه .
دوستان پیشنهاد دیگه ای ندارن راستش تا حالا از هیچ نوعی از پشتیبانی آنلاین استفاده نکردم .
هدفم اینه که وقتی کسی تو سایت هست و به مشکلی بر می خوره بتونه با من ارتباط بر قرار کنه و راهنمایی بگیره . حالا هرچی جمع و جور تر و راحت تر با محیط فارسی ترجیحا برام بهتره .
خیلی لطف می کنید اگه راهنمائیم کنید .
درود
دوست عزیز کی گفته انگلیسی هست ؟ مدیریتش بله . اما کار کردن باهاش راحته . در ضمن کی گفته 15 روز رایگانه ؟ من دارم توی وب سایت خودم استفاده می کنم .
افزونه زیر هم هست :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما اگر می خواهید رایگان استفاده کنید از live zila استفاده کنید . خیلی از سایت های معروف دارن از live zila استفاده می کنند . در ضمن در صورتی که شما انلاین نباشید مشتریان می توانند پیغام بذارن وقتی شما آنلاین شدید پیغام ها را مطالعه و پاسخ دهید .
آموزش نصبش هم در نت وجود دارد . جستجو کنید .
موفق باشید
با تشکر از کیان عزیز میشه بفرمائید
live zilla رو ویندوز نصب میشه یا تو هاست ؟
یعنی از هر جایی میشه سایت رو بوسیله ی اون پشتیبانی کرد ؟
درود
یکی از مشکلات live zilla نصب بر روی ویندوز هم میباشد .
شما هم باید در هاست نصب کنید و برای مدیرتش باید بر روی سیستم عامل خود هم نیز نصب کنید .
اما می توانید روی هر سیستمی نصب کنید و در همه جا مدیریت کنید .
اما نرم افزار پشتیبانی خوبی میباشد .
بنده که راضی هستم . البته شاید دوستان بهتر از این را سراغ داشته باشند .
موفق باشید
دوست عزیز
این یک کامپوننت چت است ولی خیلی سبک و کاربردی است و برای سیستم پشتیبانی هم مناسبه
و فقط روی جوملا نصب میشه و کاربران و میهمانان میتونن فعالش کنند و با شما یا سایر مدیران ارتباط برقرار کنند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ضمنا این کامپوننت رو (البته 1.5 اش) از یکی ازسایت های معروف به صورت فارسی شده دریافت کردم
با سلام خدمت کیان عزیزنوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من live zilla رو نصب کردم و چند جاش و می خام فارسی کنم میشه راهنمایی بفرمائید .
1 - چطوری اون live zilla help و پاک کنم که زیر لوگوی آنلاین میاد و به سایت live zilla لینک شده ؟
2 - وقتی شروع به گفتگو میکنیم همه چیز فارسی شده اما هنوز به انگلیسی میگه چطور می تونم کمکتون کنم ، اون از کجا فارسی میشه ؟
3 - امکان تغییر live zilla روی پنجره هم هست یا نه ؟
4 - هنوز زیر لوگوی بالا live zila و live chat انگلیسی هستند .
ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)