-
سلام دوست عزیز
بله بر روی سرور و هاست آپاچی نصب میباشد.
ابتدا گزینه اول و سوم را فعال کردم سایت اجرا شد، سپس از هاست فایل htaccess.txt را به htaccess تغییر نام داده شد
( اما آیا گذاشتن نقطه قبل از اسم htaccess اهمیت دارد و همچنین قبل از تغییر نام یک فایل مبنی بر اسم htaccess. وجود دارد )
- با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-15-2012 06:10 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اگر فایل htaccess. در هاست شما موجود می باشد محتویات htaccess.txt را در داخل htaccess. کپی کنید.
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
-
-
سلام دوستان من از جوملا1.7 استفاده می کنم
تمام دستوراتی که اساتید داده بودن انجام دادم ولی به یک مشکلی خوردم
در مطالبی که از طریق منو ها به آنها دسترسی داریم هیچ مشکلی ندارن ولی دوتا مقاله در یک مجموعه منتشر کردم که url اونها کلا با هم فرق می کنه مثلا url یکی از این مقالات index.php داره و url یکی دیگه هم آدرس دامنه رو دو بار تکرار کرده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] از قسمت جدیدترین مقالات به این دوتا مقاله دسترسی دارین
ممنون می شم راهنمایی کنین
-
-

نوشته اصلی توسط
dr.jahangard
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان من از جوملا1.7 استفاده می کنم
تمام دستوراتی که اساتید داده بودن انجام دادم ولی به یک مشکلی خوردم
در مطالبی که از طریق منو ها به آنها دسترسی داریم هیچ مشکلی ندارن ولی دوتا مقاله در یک مجموعه منتشر کردم که url اونها کلا با هم فرق می کنه مثلا url یکی از این مقالات index.php داره و url یکی دیگه هم آدرس دامنه رو دو بار تکرار کرده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] از قسمت جدیدترین مقالات به این دوتا مقاله دسترسی دارین
ممنون می شم راهنمایی کنین

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]مطالعه کنید.
-
-
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ! در این مقاله ذکر شده که کد ها برای جوملا فرق می کنه ! می تونین در این مورد هم راهنماییم کنین ؟ سپاسگذار از لطف شما
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)