-
مشکل با پیغام خصوصی داخل مدیریت جوملا 1.7
سلام دوستان.
من یوزر خودم super admin هست و مشکلی با پیغام داخل مدیریت جوملا ندارم. اما بقیه یوزر ها که manager هستند با اینکه دسترسیشونو هم گذاشتم به کامپوننت ولی موقع ارسال پیغام خصوصی در زمان انتخاب کاربر ارور میدهد:
- شما مجاز به دیدن این منبع نیستید
یک اسکرین شات هم تهیه کردم که میذارم:

الان که این اخطار رو داده حتی سطح دسترسی پابلیک رو هم دادم به این کامپوننت اینم اسکرین شاتش:
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-11-2012 09:28 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام !
این سیستم برای کاربران با دسترسی ورود به adminstrator جوملاست ! نه کاربران عادی شما ! در واقع این کامپوننت فقط برای بخش مدیریتی هست و نه بخش کاربری ! دسترسی هم بدید فایده ای نداره !
برای این منظور شما باید از کامپوننتهایی نظیر CB استفاده کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام !
این سیستم برای کاربران با دسترسی ورود به adminstrator جوملاست ! نه کاربران عادی شما ! در واقع این کامپوننت فقط برای بخش مدیریتی هست و نه بخش کاربری ! دسترسی هم بدید فایده ای نداره !
برای این منظور شما باید از کامپوننتهایی نظیر CB استفاده کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
بله میدونم این که واضح هست.
این اسکرین شات اول هم که بنده دادم از یه یوزر دیگه هست که باهاش داخل administrator شده ام.
-
-
سلام
این سیستم برای کاربران با دسترسی ورود به adminstrator جوملاست !
يوزري كه باهاش وارد شديد اينخاصيت رو داره؟
شما فرموديد كه يوزرتون manager هست. ولي اين سطح دسترسي نمي تونه پيغام رو بخونه
بهتره از uddIM استفاده كنيد كه همه ي كاربران ميتونن به هم پيام بدن و نيازي به ورودبه بخش مديريت نيست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
سلام
يوزري كه باهاش وارد شديد اينخاصيت رو داره؟
شما فرموديد كه يوزرتون manager هست. ولي اين سطح دسترسي نمي تونه پيغام رو بخونه
بهتره از uddIM استفاده كنيد كه همه ي كاربران ميتونن به هم پيام بدن و نيازي به ورودبه بخش مديريت نيست
موفق باشيد
بله من دسترسی رو به اونها داده ام. همانطور که دیدید که من حتی پابلیک ها رو هم به این کامپوننت دسترسی دادم اما باز هم جواب نداد.
بله uddim رو میشناسم اما برام خیلی مهمه که نویسنده های سایت باهم داخل مدیریت ارتباط داشته باشن و در مورد مطالبی که میذارن با هم هماهنگی کنن. حتی گشتم دنبال یه شات باکس که توی پنل مدیریت نصب شه اما هرچی بود ماژول خود سایت بود نه مدیریت.
از مدیران تثاضای کمک دارم.
-
-
به نويسندگانتون دسترسي super admin بديد تا بتونند متن رو بخونند.(سطح دسترسي ايجاد نكنيد!)
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
به نويسندگانتون دسترسي super admin بديد تا بتونند متن رو بخونند.(سطح دسترسي ايجاد نكنيد!)
موفق باشيد
اگه این کار رو انجام بدم به همه کامپوننت ها و کانفیگ های اصلی جوملا هم دسترسی دارند؟ درسته؟
-
-
خوب مشكل همين جاست
ما هم به خاطر همين گفتيم دسترسي بايد فول باشه
علت عدم استفاده ي شما از كامپوننت uddim چيه؟
در ضمن براي نويسندگان توصيه مي كنم پوشه ي administrator رو نديد و از محيط كاربري به اونها اجازه ي ارسال مطلب بديد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)