سلام
لطفا میشه توضیح بدید که چطوری باید فایل config جوملا را کد کنیم؟
آیا این مورد جهت ارتقاع امنیت توصیه میشه ؟
تو انجمن کلمات config و کد کردن این فایل رو سرچ کردم اما چیزی نتونستم از موضوعات پیدا شده بفهمم
لطفا شما راهنمایی کنید

سلام
لطفا میشه توضیح بدید که چطوری باید فایل config جوملا را کد کنیم؟
آیا این مورد جهت ارتقاع امنیت توصیه میشه ؟
تو انجمن کلمات config و کد کردن این فایل رو سرچ کردم اما چیزی نتونستم از موضوعات پیدا شده بفهمم
لطفا شما راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
پيشنهاد ميشه اين كار رو نكنيد. البته من تست نكردم ولی شايد با زند يا يون كيوب بشه اين كار رو انجام داد
بهتره دسترسی نوشتاری رو برای فايل كانفيگ برداريد
موفق باشيد
سلام
اینکار جوملا رو با اختلال روبرو میکنه !
بهترین کار این هست که دسترسی به این فایل رو 600 کنید !
برای امنیت مواردی رو در دانشنامه نوشته ایم برای مامبو که برای جوملا نیز میتوانید آنها را اعمال کنید ! اللخصوص تغییر مکان پوشه cache !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنونم
بسیاری از نکات رو رعایت کرده ام . لطفا میشه تغییر مکان پوشه cache را توضیح بدید ؟
یک پوشه با هر نامی که مایلید خارج از پوشه public_html , www ایجاد کنید و در فایل کانفیک آدرس این پوشه را ویرایش کنید و آدرس جدید را وارد کنید ! هر دسترسی که به این پوشه بدید تهدیدی برای سایت شما نخواهد بود !
این کار را با پوشه tmp هم میتونید انجام بدید !
برای مواردی دیگر هم میتونید از htaccess استفاده کنید و دسترسی به فایلهای سایتتون رو ملزم به آدرس خود کنید تا از رفرش هک مطالب و دانلود مولتی فایلهاتون در امان باشید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنون از راهنمایی شما میشه این قسمتی که گفتید رو بهم آموزش بدید ؟برای مواردی دیگر هم میتونید از htaccess استفاده کنید و دسترسی به فایلهای سایتتون رو ملزم به آدرس خود کنید تا از رفرش هک مطالب و دانلود مولتی فایلهاتون در امان باشید !
ویرایش توسط king_yekta : 09-28-2011 در ساعت 06:11 PM
برای این موارد پیشنهاد میکنم عبارت htaccess را در دانشنامه جوملا فارسی جستجو کنید ! به اختصار توضیح داده شده است ! حتماً کامل مطالعه کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلامنوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در فایل کانفیگ که آدرسی برای پوشه کش نیست فقط برای log و tmp هست,پس چه آدرسی رو باید تغییر داد؟!!
ممنون
در جوملا 1.5 دیگه این پارامتر نیستدر جوملا 1 و مامبو بود :دی
برای این منظور پیشنهاد میشه که دسترسی را همان 777 قرار داده و از طریق htaccess پرمیشن را کنترل کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)