من جوملا 1.7.3 نصب کردم اما نمیدونم جرا قسمت ارتباط با ما به این صورت است و فارسی نیست ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند البته انم بگم من از جوملا اصلی دانلود کرده بودم و فایل بروز رسانی فارسی رو هم که مال جوملا 1.7 جوملافارسی رو نصب کردم

من جوملا 1.7.3 نصب کردم اما نمیدونم جرا قسمت ارتباط با ما به این صورت است و فارسی نیست ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند البته انم بگم من از جوملا اصلی دانلود کرده بودم و فایل بروز رسانی فارسی رو هم که مال جوملا 1.7 جوملافارسی رو نصب کردم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز سلام
این بخاطر قالب شماست.
اسم قالب شما چیست؟
اگر از قالب پیشفرض استفاده نمایید این مشکل را ندارید
برای برطرف شدن این مشکل باید پارامتر های مربوطه را در فایل مورد نظر پیدا و در فایل زبان ارتباط با ما قرارداده و ترجمه نمایید.
یا حق.
مشکل در تماس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چکار باید بکنم![]()
سلامنوشته اصلی توسط rusta [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز مشكل شما رو متوجه نشدم دقيق تر توضيح بديد. در ضمن مشكلتون رو توي تاپيك ديگه اي پيگيري كنيد
موفق باشيد
وقتی میرم تو قسمت تماس سایتم اینجوری نوشته .
اینم آدرس سایتمه . برو تو قسمت تماس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم کمکم کنین
نوشته اصلی توسط rusta [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز شما باید وارد تنظیمات منوی بالای سایتتون بشید و نوع منوی گزینه " تماس " تون رو ویرایش کنید .
دقت کنید که اگر قصد دارید گزینه تماس در سایتتون یک فرم تماس با ما رو باز کنه باید نوع منو رو " تماس " انتخاب کنید
این کارا رو کردم . شاید از هاست باشه که تنظیماتی داره که من نمیدونم . به هر حال خیلی ممنون از راهنمایی تون
آقا خیلی ممنون مشکلم حل شد . مشکل همونی که گفتین بود .
یه سوال چطوری میشه که وقتی کسی پیام میده از قسمت تماس با ما .پیامش بیا توی قسمت مدیریت . نره توی ایمیل یاهو ؟
نوشته اصلی توسط rusta [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در کامپوننت تماس با ما ی پیش فرض جوملا هچین امکانی وجود نداره مگر اینکه کامپوننت دیگری رو برای این کار نصب کنید.
نمی دونید چه کامپوننتی خوبه ؟ خیلی ممنون از راهنماییتون
علاقه مندی ها (Bookmarks)