-
مشکل با ماژول هوا شناسی
سلام من ماژول هواشناسی رو از جوملا دانلود و نصب کردم ولی شکل هاش رو نشون نمی ده چه کنم ؟
و اینن کد موقعیت رو از کجا گیر بیارم موقعیت شهرم چیه هواشو نشون بده ؟
آدرس افزونه ی مورد نظر :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-14-2012 06:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من قبلا همچین مازولی داشتم و تو پارامترهاش سایتی رو معرفی رده بود که کد تمام شهرها توش بود
ولی یادم نیست
این ماژول هم برای هواشناسی خوبه
کد شهر هم نمیخواد و تمام شهرها و کشورها رو داره
چون گوگل ساپورتش میکنه
JV Google Weather
موفق باشید
-
-
سلام چون وب سایت برای شهرستانمونه به همین خاطر می خوام فقط ماله شهرستانمون رو نشون بده نه همه جا رو !
-
-

نوشته اصلی توسط
Eskafild
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام چون وب سایت برای شهرستانمونه به همین خاطر می خوام فقط ماله شهرستانمون رو نشون بده نه همه جا رو !
خب ماژولی که معرفی کردم هم امکان موقعیت پیشفرض رو داره و همیشه شهر معرفی شده را نشون میده با این تفاوت که کاربر هم میتونه شهر خودش را انتخاب و ببینه
-
-

نوشته اصلی توسط
poonoodi
خب ماژولی که معرفی کردم هم امکان موقعیت پیشفرض رو داره و همیشه شهر معرفی شده را نشون میده با این تفاوت که کاربر هم میتونه شهر خودش را انتخاب و ببینه
یکیش رو نصب کردم سر کاری بود هر کشور و شهری زدم آب و هواش یکی بود
این که گفتین انگلیسیه حرف هارو خارجی می زنه
فارسی کسی نداره؟
-
-
من قبلا یک مطلب در انجمن مامبولرن قدیمی در رابطه با اضافه کردن یک شهرستان به ماژول آب و هوا خوندم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
این افزونه ی جوملا رو کی روی این سایت قرار داده؟ ویرایشش کنه درستش کنه
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ین لینکی هست که برای عکس ماژول می زنه
ولی این عکس نداره و عکسش اینه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]و پوشش عکس هاش هست ولی نمی تونه بخونتش!
کمک!
-
-
لطفا تنظیمات سایت تون از حالت SEO friendly به حالت عادی برگردونید و مجدد تست کنید
-=-=-=-=-=-
عکس ا.png موجود نیست لطفا نام این عکس را ویرایش کنید و در اسکریپت تون جاهایی که فراخونی میشه نام جدید رو معرفی کنید
=-=--=-=-=-
برای ویرایش نام عکسها به پوشه icon ماژول مراجعه کنید عکسها آنجا اند
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]یشه بگید این از چه ماژولی استفاده کرده؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)