-
مشکل با cz sumbit فارسی
سلام
دوستان من با این کامپوننت ارسال مطلب که فارسیش توسط تیم مامبولرن ارائه شده به مشکل برخوردم!
من ار بخش کاری سایت این مطلب رو ویرایش و ارسال کردم :
آثاري از كوروساوا، برسون، لوزي و جيت راي درجشنواره فيلم فجر
خبرگزاري فارس: در بخش بهترين اقتباس بيست و پنجمين جشنواره بينالمللي فيلم فجر فيلمهايي از بزرگان سينماي جهان كه از روي آثار ادبي اقتباس شده به روي پرده ميرود.
به گزارش خبرگزاري فارس، به نقل از روابط عمومي جشنواره فيلم فجر، در اين بخش غير رقابتي 10 فيلم سينمايي به نمايش در ميآيد.
همچنين 10 اثر ديگر نيز با عنوان بيشترين اقتباس در جشنواره فيلم فجر نمايش داده ميشود كه به زودياسامي آن اعلام خواهد شد.
بر پايه اين گزارش، فيلمهاي دشمن مردم ساخته ساتيا جيت راي بر اساس نمايشنامهاي از هنريك ايبسن، پول ساخته روبر برسون بر اساس رمان كوپن تقلبي نوشته تولستوي، سرير خون ساخته اكيرا كوروساوا بر اساس نمايشنامه مكبث، داغ ننگ ساخته ويم وندس بر اساس رمان ناتانيل هاثورن، آشوب ساخته كوروساوا بر اساس نمايشنامه شاه لير و گاليله ساخته جوزف لوزي بر اساس نمايشنامهاي از برتولت برشت از جمله اين آثار هستند.
همچنين در اين بخش مكبث ساخته رومن پولانسكي، هملت ساخته سر لارنس اوليوير، هنري پنجم ساخته كنت برانا و رومئو و ژوليت ساخته فرانكو زفيرلي بر اساس نمايشنامههاي شكسپير به روي پرده ميرود.
بيست و پنجمين دوره جشنواره بينالمللي فيلم فجر از 12 تا 22 بهمن ماه سال جاري در تهران برگزار ميشود.
ولی وقتی وارد بخش مدیریت شدم تا مطلب را اجازه انتشار بدهم ، متن اراسل شده به این حالت شد :
rn rn rn rn rn درrn بخش بهترين اقتباس بيست و پنجمين جشنواره بينالمللي فيلم فجر فيلمهاييrn از بزرگان سينماي جهان كه از روي آثار ادبي اقتباس شده به روي پردهrn ميرود. rn rn rn rn rn rn rnrnrnrnبه گزارش خبرگزاري فارس، به نقل از روابط عمومي جشنواره فيلم فجر، در اين بخش غير رقابتي 10 فيلم سينمايي به نمايش در ميآيد.rnrnهمچنين 10 اثر ديگر نيز با عنوان بيشترين اقتباس در جشنواره فيلم فجر نمايش داده ميشود كه به زودياسامي آن اعلام خواهد شد.rnrnبر پايه اين گزارش، فيلمهاي دشمن مردم ساخته ساتيا جيت راي بر اساسrnنمايشنامهاي از هنريك ايبسن، پول ساخته روبر برسون بر اساس رمان كوپنrnتقلبي نوشته تولستوي، سرير خون ساخته اكيرا كوروساوا بر اساس نمايشنامهrnمكبث، داغ ننگ ساخته ويم وندس بر اساس رمان ناتانيل هاثورن، آشوب ساختهrnكوروساوا بر اساس نمايشنامه شاه لير و گاليله ساخته جوزف لوزي بر اساسrnنمايشنامهاي از برتولت برشت از جمله اين آثار هستند.rnrnهمچنين در اين بخش مكبث ساخته رومن پولانسكي، هملت ساخته سر لارنسrnاوليوير، هنري پنجم ساخته كنت برانا و رومئو و ژوليت ساخته فرانكو زفيرليrnبر اساس نمايشنامههاي شكسپير به روي پرده ميرود.rnrnبيست و پنجمين دوره جشنواره بينالمللي فيلم فجر از 12 تا 22 بهمن ماه سال جاري در تهران برگزار ميشود.rnrnrnمنبع : فارس نیوز rnrn
مشکل چیست؟!
چگونه رفع میشود ؟
ارادتمند ، بهمنی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-08-2007 01:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با cz sumbit فارسی
من هم این مشکل رو دارم!
وقت نکردم خودم تست کنم.
اما تست نکردم انگلیسیشو
تست کن ببین مشکلی نداره اصلیش؟
یا برعکس این نسخه با مامبو انگلیسی؟
یا کلا با مطالب انگلیسی؟
-
-
سلام
فارسیش توسط تیم مامبولرن ارائه شده به مشکل برخوردم!
مرتضي تيم مامبولرن اين كامپوننت رو منتشر كرده ؟ لينكش رو ميشه بدي ؟چون هرچي توي قسمت دانلود سايت بخش كامپوننت ها گشتم پيداش نكردم !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يا علي
-
-
لینک نسخه انگلیسی رو لطفاً بدید؟ (پیدا نکردم)
ارادتمند ، بهمنی
-
-
محسن خان سلام
محمد این لینک رو داد بهم ولی یکی از دوستان یادمه که توی فروم گفتند که توسط تیم مامبولرن فارسی شده؟! (مگه نشده!)
ارادتمند ، بهمنی
-
-
سلام
ملاك بخش دانلود سايت هست . فايلهايي كه در بخش دانلود سايت قرار ميگيره كه از هر نظر تست شده باشه و مشكلي نداشته باشه ...
لطفا از اين بعد به اين نكته توجه بيشتري داشته باشيد .
ممنون
يا علي
-
-
محسن خان بسیار خوب ، از این به بعد توجه می کنیم ولی آیا راهی هست برای رفع مشکل این کامپوننت!؟
ارادتمند ، بهمنی
-
-
اينگونه تست كنيد :
NotePad رو باز كنيد .
ابتدا متن رو به Notepad منتقل كنيد . دوباره در Notepad تمام متن رو select كنيد و Copy
حالا در اديتور كامپوننت Paste كنيد
ببينيد مشكل حل ميشه يا نه
يا علي
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=3988.msg24487#msg24487 date=1168265033]
اينگونه تست كنيد :
NotePad رو باز كنيد .
ابتدا متن رو به Notepad منتقل كنيد . دوباره در Notepad تمام متن رو select كنيد و Copy
حالا در اديتور كامپوننت Paste كنيد
ببينيد مشكل حل ميشه يا نه
يا علي
[/quote]
من تست کردم مشکل از خود کامپوننت هست!
در ضمن :
آقای بهمنی بنده این رو به شما دادم
اما نگفتم که تیم مامبولرن این کار رو کرده
فقط یک پیشنهاد بوده در راستای اون مشکلی که با ارسال کننده مطلب 461 داشتید!
-
-
[quote author=محمد link=topic=3988.msg24489#msg24489 date=1168265149]
من تست کردم مشکل از خود کامپوننت هست!
در ضمن :
آقای بهمنی بنده این رو به شما دادم
اما نگفتم که تیم مامبولرن این کار رو کرده
فقط یک پیشنهاد بوده در راستای اون مشکلی که با ارسال کننده مطلب 461 داشتید!
محمد جان دقت کن :
ولی یکی از دوستان یادمه که توی فروم گفتند که توسط تیم مامبولرن فارسی شده؟!
من که که چیزی نگفتم ، گفتم تو لینک دادی ، ولی یکی از دوستان گفت که توسط مامبولرن ترجمه شده !
ولی اگه باعث رنجشت شدم ، ببخش! :-*
ولی من هم تست کردم مشکل از کامپوننت هستش!
ارادتمند ، بهمنی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)