-
خیر مشکل شما مربوط به Collationهای دیتابیس جدید شماست
اما راه چند زبانه کردن سایت استفاده از چند جوملا نیست !
استفاده از جوملاهای جداگانه یکی از روشهایی هست که مشکلاتی را بوجود می آورد ! به هر حال هرکسی روشی دارد و نظری دارد و این شما هستید که باید انتخاب کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-17-2012 06:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
poonoodi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
پیشنهاد :
من جای شما باشم کلا یه جوملا با زبان عربی در پوشه و دیتابیس مستقل نصب میکنم و منوی های مد نظر رو ساخته و مطالبم رو به عربی ترجمه کرده و منتشر میکنم
نکته :
به هرحال سلیقه و ذائقه یک عرب با یک فارس تفاوت هایی داره و این مسئله برای یک سایت تجاری باید مهم باشه که نمایش سایت مطابق سلیقه بازدیدکننده باشه یا نه
بر اساس اصل فوق شما نمیتونید از قالب و مازول های فارسی برای سایت عربی هم استفاده کنید چون به فرض هم که این مازول ها درست کار کنند باز در جذب بازدیدکننده موفق نخواهید بود
سعی کنید سایتی متفاوت از پایه ایجاد کنید
موفق باشید
سلام! ممنون از پیشنهادتون.
میشه یه مثال بزنید در مورد تفاوت سلیقه عرب ها ؟ درست متوجه منظورتون نشدم ، در حال حاضر من فقط به ترجمه متنها فکر میکنم اما خب اگر بدونم چه چیزهایی رو میشه برای جذاب تر شدن سایت بکار برد حتما به کار میبرم
-
-
حقیقتش دوست عزیز من تا حالا به هیچ منطقه عرب نشینی نرفتم
فقط تو دانشگاه یه دوست عرب از اهواز که اصالتا کویتی بود به نام محمد عبیات داشتم که واقعا دوست خوبی بود
یک ترم هم خوابگاهی بودم و شناخت من مال همون دوران است
برای شناخت بیشتر بهتره تو سایتهای عرب زبان با موضوع مدنظرتون یه سرچی بکنید .مسلما ارزشش رو خواهد داشت
موفق باشید
-
-
دوست عزیز
من نتونستم سایتی با مضمون مد نظر شما پیدا کنم
هرچی بود انجمن بود
مثل انجمن ذیل که برام جالب بود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان تیم مدیریت انجمن جوملای خودمون هم بد نیست یه نگاهی به این انجمن بیاندازند
به نظرم اگر شما مدیر این انجمن می بودید تا حالا چند تا سکته ناقص زده بودین .دی
از صفحه اول تا 14 هم اش اسپم است !
ویرایش توسط poonoodi : 01-17-2012 در ساعت 09:10 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)