-
ادیتور را نمایش نمیدهد
سلام
یک سایت فارسی دارم
میخواستم عربی هم داشته باشم
یک جوملا در ساب دومین ar نصب کردم
دیتابیس فارسی رو به عربی ایمپورت کردم که بعدش بروم مطالب رو ادیت کنم
وقتی وارد بخش ادیت میشم صفحه ادیت رودرست نمایش نمیدهد
شکل زیر را ببینید لطفا!

اگر شکل را نشان نداد! [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-17-2012 01:39 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دقیقاً چکار کردید !؟
چکار میخواهید بکنید !؟
مشکل شما را میتونم حدس بزنم ! اما بهتر میدونم اول مشکلتون رو کامل توضیح بفرمایید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
قربون دستت شما که حدس میزنی خوب بگو!
من که کامل توضیح دادم چی شده
جوملا نصب کردم بعد دیتابیس فارسی رو ایمپورت کردم توش بعد رفتم مطالب رو که از سایت فارسی اومد بود تغییر بدم (به عربی) دیدم اینطوری نشون میده ادیتور رو!
در قسمت ماژولها هم این مشکل هست
اگر تو یاهو هستی آیدی من همین amirb55 هست بیا بچتیم
یه چیزی ! این وسط یعنی بعد از ایمپورت کردن پلاگین plg_unicodeslug رو هم نصب کردم
ویرایش توسط amirb55 : 01-17-2012 در ساعت 04:02 PM
-
-
جوملا دیتابیسش نیاز به فارسی شدن نداره ! مشکل شما همینجاست !
جوملا برای ساپورت utf-8 و کلمات فارسی از نسخه 1.5 هیچ نیازی به تغییر کد هم ندارد !
جوملا یک فایل زبان دارد برای عبارات استفاده شده در سیستم (کاربری - مدیریتی) که تحت عنوان کامپوننت زبان قابل اضافه شدن و کاسته شدن داره ! حتی تاریخ شمسی را نیز در همین فایلها قرار میدهند و جوملا خودکار برای زبان فوق جایگزین میکند !
حال بفرمایید هدفتان از اینکار چه بوده تا راهنمایی کنیم و بهترین راه را در پیش روی شما قرار دهیم !
ضمناً از ادبیات رسمیتری برای صحبت کردن استفاده کنیم بهتره 
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
ممنون از پیگیری و توجه شما.
اما من نمیخواستم دیتا بیس رو فارسی کنم.
ببینید من یک سایت فارسی دارم (همه چیزش اوکی هست)
حالا میخوام عربی همین سایت رو هم داشته باشم. برای همین یک جوملا در ساب دومین نصب کردم.
حالا قاعدتا بادی مطالب سایت رو یکی یکی در این جوملا جدید وارد میکردم (به زبان عربی) برای اینکه کار رو راحتتر کرده باشم تصمیم گرفتم دیتا بیس سایت فارسی رو به این سایت ایمپورت کنم به این ترتیب سایت عربی با مطالب فارسی فعال میشد که تا اینجا همه چیز درست بود (هست) حالا باید منو ها و مطالب رو یکی یکی عربی میکردم یعنی مثلا وارد منو میشدم و تماس با ما رو مینوشتم اتصل بنا ! خب این کار رو هم کردم یعنی منو ها رو ترجمه کردم بعد رفتم سراغ مطالب و اومدم اولین مطلب که معرفی شرکت بود رو باز کنم که متن عربی را جایگزین فارسی کنم اما دیدم صفحه ادیتور شبیه تصویر فوق ظاهر شد.
حالا بفرمایید چه کنم ؟
پ ن : البته یک راه اینه که بیخیال همه چیز بشم و از اول جوملا نصب کنم این دفعه ایمپورت نکنم یکی یکی مطالب و منو ها رو به عربی ایجاد کنم
-
-
-
-
بسیار عالی ! مراحل کار را اشتباه دنبال میکنید خب دوست عزیز 
برای داشتن سایت چند زبانه با جوملا بهتره که یا از کامپوننت جومفیش استفاده کنیم و یا اینکه به نسخه 1.7 که قابلیت چند زبانه بودن سایت را بصورت پیشفرض دارد ارتقا دهیم !
با استفاده از جومفیش میتوانید همه مطالب و منوها و ... را برای زبانهای مختلف آماده کنید ! بدون اینکه زمان زیادی صرف کنید. فقط باید قالبتان را راست به چپ و چپ به راست تعریف کنید که در دو زبان فارسی و عربی تفاوتی نخواهد داشت و اینکار را هم شما لازم به انجام نیستید !
اما با توجه به اینکه جوملا 1.5 تا چند ماه آینده از پشتیبانی خارج خواهد شد و باید همه به نسخه 2.5 ارتقا دهند بهتر هست که از جوملا 1.7 برای اینکار استفاده کنید و سایت خود را با استفاده از پلاگین چند زبانه جوملا 1.7 به زبانهای مختلف ترجمه کنید.
اگر سوالی بود در خدمت خواهیم بود
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
خب کلا صورت مساله پاک شد!
اما 2 تا نکته
1- سایت فارسی از قبل با جوملا 1.5 موجود بوده
2- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در این آدرس آقای محسنی نظرش به ایجاد سایت با جوملا های جدا بود
-
-
خب من که بیخیال شدم تصمیم گرفتم دیتابیس فارسی رو ایمپورت نکنم و در سایت عربی از اول مطالب رو وارد کنم
اما فکر کنم مشکل بخاطر کامپوننت rokcandy بود که در سایت فارسی بود اما در عربی نصب نکرده ام
-
-
سلام
پیشنهاد :
من جای شما باشم کلا یه جوملا با زبان عربی در پوشه و دیتابیس مستقل نصب میکنم و منوی های مد نظر رو ساخته و مطالبم رو به عربی ترجمه کرده و منتشر میکنم
نکته :
به هرحال سلیقه و ذائقه یک عرب با یک فارس تفاوت هایی داره و این مسئله برای یک سایت تجاری باید مهم باشه که نمایش سایت مطابق سلیقه بازدیدکننده باشه یا نه
بر اساس اصل فوق شما نمیتونید از قالب و مازول های فارسی برای سایت عربی هم استفاده کنید چون به فرض هم که این مازول ها درست کار کنند باز در جذب بازدیدکننده موفق نخواهید بود
سعی کنید سایتی متفاوت از پایه ایجاد کنید
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)