راستش چون موضوع اين تاپيك كلي بود و در مورد داتسو هم بود با خودم گفتم كه ديگر تاپيك جديد نزنم تا قوانين را رعايت كرده باشم. فقط همين. به هر حال ممنون

راستش چون موضوع اين تاپيك كلي بود و در مورد داتسو هم بود با خودم گفتم كه ديگر تاپيك جديد نزنم تا قوانين را رعايت كرده باشم. فقط همين. به هر حال ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام بچه ها من نصب کرد هیچ اسکالی هم نداره فقط نمی دونم چطوری باید توی صفحه اصلی باید بیارم چون بعد از نصب هیچ چیزی در صفحه نمایان نشدن فقط بخش کمپوننت بخش گالری اضافه شد آن هم جای برای show نمودن عکس ها نداره
شما یه لینک از مدیریت منو ها به اون کامپوننت بدید
با تشکر از راهنمایی شما :-*
می شه بیشتزر توضیح بدین من رفت تو مدیریت منوها یه منو مثلا گالری عکس کجاش باید مسیر بدم
مشکل شما اساسی هست!!!
شما لطفا بخش آموزشهای سایت رو مطالعه بفرمائید
مخصوصا قسمت مامبو چیست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مسير زير را طي كن:
مديريت منو>منوي اصلي> جديد> انتخاب كامپوننت و كليك بعدي> لينك به كامپوننت داتسو در قسمت كامپوننتها>ذخيره و تمام.
چينش رو هم ميتوني در مديريت منوي اصلي تغيير بدهي.
سلام
ميبخشيد. ميخواستم ببينم آدرس وب يك گالري اصلي را در كامپوننت داتسو چطوري بدست آوريم؟
ممنون
منظورتون چیه؟؟؟
بیشتر توضیح بدید لطفا!
ببينيد من ميخواهم از گالري داتسو دو لينك در منو داشته باشم بطوريكه هر يك موضوعي متفاوت دارند. در حقيقت دو گالري ايجاد كرده ام و الباقي گالريها را زير گالري اين دو قرار داده ام. حالا بايد در منوي اصلي براي ايجاد لينك مورد نظر، بجاي انتخاب "كامپوننت" از "لينك-آدرس وب" استفاده كنم.البته اين روش رو آقاي رادمهر پيشنهاد كردند بجاي تغيير نام كامپوننت داتسو كه البته روش بسيار خوبي را ارائه كردند. حالا مشكلم اينجاست كه آدرس وب اين گالريها را چگونه در محيط كنترل پنل مامبو بايد بدست آورد؟
ممنون
شما برو به این آدرس: yoursite.com/index.php?option=com_datsogallery
لیست گالری ها تو میبینی
روی هر کدوم کلیک کنید آدرسش توی نوار آدرس مرورگرت میاد!
مثلا yoursite.com/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=0& ;func=viewcategory&catid=1
حالا این آدرس رو از index.php به بعدش رو توی "آدرس-لینک وب" که میسازی کپی میکنی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)