با سلام
من کابر مبتدی هستم / من در هاستم پوشه stories رو در پوشه images پیدا نمیکنم . میشه راهنمای کنید

با سلام
من کابر مبتدی هستم / من در هاستم پوشه stories رو در پوشه images پیدا نمیکنم . میشه راهنمای کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این پوشه در جوملا 1.7 وجود ندارد و برای نسخه 1.5 است
با تشکر
من الان می خوام پلاگین allvideo رو نصب کنم باید چیکار کنم توی توضیحاتش نوشته داخل پوشه ویدئو رو ایجاد کنید لطفا کمکم کنید
سلام
طبق توضيحات پلاگين پيش بريد
عين مطلب رو كپي كنيد و اينجا قرار بديد تا راهنمايي تون كنيم
موفق باشيد
راهنمای استفاده:
شما می توانید فایل های چند رسانه ای خود را برروی سرور یا هاست خود آپلود نمایید و سپس با کد های پلاگین آن ها را درون متن و یا ماژول فراخوانی نمایید. مسیری که به شما توصیه می شود تا فایل های خود را آپلود نمایید داخل پوشه images/stories/ میباشد دلیل این امر هم این است که سطح دسترسی پوشه ها باید روی 777 قرار داشته باشد و درصورتی که شما سطح دسترسی این پوشه ها را روی 777 قرار دهید مشکل امنیتی برای جوملا شما پیش نماید. بسیار خوب در این پوشه 2 پوشه دیگر به نام های videos و audio بسازید حال می توانید فایل های چند رسانه ای خود را درون این پوشه ها آپلود نمایید و سپس آنها را فراخوانی نمایید.
من جو ملای 1.7.3 دارم در پوشه images من stories نیست، چکار کنم؟![]()
همون طور كه دوستمون گفتند توي جوملا 1.7 اين پوشه برداشته شده
پوشه اي باهمين نام توي images بسازيد و از پلاگين استفاده كنيد
البته از اينكه پلاگين براي نسخه 1.7 جوملا باشه مطمئن بشيد
موفقباشيد
با تشکر از راهنمایی شما.من طبق راهنمایی پوشه ساختم و فایل تصویری رو نصب کردم و در سایتم در قسمت ایجاد مطلب کدhtmاسم فایل رو وارد کردم {flv}نام فایل{flv}و ذخیره کردم اما فیلم در سایتم نمایش داده نشد.میشه کمکم کنید که چرا فیلم در سایت نمایش داده نشد؟
آدرسي كه وارد كرديد به چه صورت بوده؟
آدرس رو نسبي داديد يا مطلق؟
(نسبي اسمي از آدرس سايت توش نيست و مطلق به همراه آدرس سايت بالا ماد)
كوچيكي يا بزرگي حرف رو دقت كنيد.
به فاصله ي بين حروف بيشتر دقت كنيد
موفق باشيد
در قسمت ایجاد مطلب htmرو که زدم صفحه ای باز شد در آن صفحه اسم فایل صوتی به این صورت{flv}نام فایل{flv}نوشتم فقط همین چیز دیگه ای ننوشتم.یعنی به صورت نسبی آدرس رو وارد کردم
تگي كه بكار برديد بسته نشده
نمونه ي تگ صحيح:
موفق باشيدکد:{flv}نام فایل{/flv}
علاقه مندی ها (Bookmarks)