با سلام و احترام
می خواستم برای سئوی سایتم روی جوملای 1.7.3 فارسی Sh404sef را با Rsseo نصب کنم
آیا مشکلی برایم پیش می آید؟
سرچ که کردم کارکردشان متفاوت است ولی آیا با هم روی یک سایت کار می کنند ؟
در پناه حق

با سلام و احترام
می خواستم برای سئوی سایتم روی جوملای 1.7.3 فارسی Sh404sef را با Rsseo نصب کنم
آیا مشکلی برایم پیش می آید؟
سرچ که کردم کارکردشان متفاوت است ولی آیا با هم روی یک سایت کار می کنند ؟
در پناه حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
استفاده از دو كامپوننت مشابه يك مقدار كار رو بامشكل مواجه ميكنه.
توصيه ميكنم اين كاررو انجام نديد
بهنظرم sh404sef بهتره
موفق باشيد
سلام
استفاده از هر کامپوننتی به این منظور یک ریسک به حساب می آید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام و احترام
ممنون از نظرات دوستان
چرا استفاده از این کامپوننت ها ریسک به حساب می آید؟
پیشنهاد شما برای سئو کردن سایت چیه؟
در پناه حق
برای سئو - آدرس سایت بهتره در هیچ سیستمی از افزونه خاصی استفاده نکرد
اما برای قسمتهای دیگر سئو - تکست ، تگ ، .... استفاده از افزونه ها مفید هست.
مواردی هم که دلایلش هستن خیلی توضیحات مفصلی لازم داره و میتونید در انجمن sef404 برخی از این مشکلات را مشاهده کنید که کاربر گاهی مجبور به کارهای خیلی زمانبری شده تا بتونه صدمه به سایتش رو جبران کنه ! البته باید به این مورد هم توجه کرد که استفاده از اینچنین افزونه هایی برای سایتهای کوچک مفید و ریسکش می ارزه :دی
سئوی آدرس سایت را تا حد ممکن از خود جوملا دنبال کنید.
اما برای مواردی همچون برچسبها - لینک به لینکهای اصلی سایت و ساختار آدرس دهی سایت و تصاویر و ... رو بیشتر تمرکز کنید ! درصدی کمی به آدرسها اختصاص داره که متأسفانه در ایران همه فکر میکنند سئو یعنی آدرس و تمام !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من دقیقا با آقا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موفقم
اگه کامپوننت سئو رو فقط برای آدرس میخواهید نصب کنید ، اصلا این کار نیازی نیست چون خود جوملا به بهترین نحو این کار رو انجام میده ، مخصوصا جوملا 1.7 که خیلی توی این زمینه روش کار شده .
البته نا گفته نمونه كه Sh404sef آدرس ها رو كوتاه تر از پيش فرض جوملا مي كنه و يك سري كارهاي ديگه.مثلاً براي CB پروفايل كاربر رو به اين شكل داره:
site.com/Username
شما با پيش فرض جوملا به سختي مي تونيد همچين كاري رو انجام بديد.
استفاده از اين افزونه براي افزاد مبتدي به هيچ عنوان توصيه نميشه. اگر كار با اين افزونه ها رو بلد نباشيد كارتون به انجمن پشتيباني خود افزونه ميفته كه به قول مهدي
اما اگه كارش رو بلد باشيد مشكلي براتون پيش نمياد(تجربه نشون داده همه مشكل دارند با اين افزونه)در انجمن sef404 برخی از این مشکلات را مشاهده کنید که کاربر گاهی مجبور به کارهای خیلی زمانبری شده تا بتونه صدمه به سایتش رو جبران کنه !
يا حق
البته میلاد جان من شخصاً برای سی بی ترجیح میدم همون سئوی خود جوملا باشه
اما استفاده از sef404 وسوسه بر انگیز هست خیلی مواقع در خیلی از سایتها ! به هر حال کسی که استفاده میکنه باید بدونه که این افزونه تجاری شده و دیگه قابل پشتیبانی در انجمن جوملای فارسی نیست
صحبتهای من در این تاپیک دلیل بر این نیست که خودم از این کامپوننت استفاده نکنم البته :دی برای برخی سایتها وابسته به نوع سایت ترجیح داده میشه و استفاده میشه و برای برخی سایتها حتی فکرش رو هم از ذهنم نمیگذرونم ! باید بسته به نیاز انتخاب کرد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
یکی از خوبیهای سئو اینه که خودش برای مطالب تگ درست میکنه
کامپوننتی می شناسید که برای مطالب سایت اینکار رو کنه تا بشه سئو رو کنار گذاشت
من هم sef404 استفاده کردم و هم چند تا دیگه رو آخرشم پشیمون شدم البته من حرفه ای نیستم شاید بخاطر این بوده باشه ولی بیشتر برام دردسر درست کرد
معمولاً خود سايت هاي هم توصيه مي كنند كه اين كار ها رو انجام ندين. با اين كار امكان داره سايتتون كلاً منحل بشه و htaccess شما به كلي تغيير كنه
بنابر اين تكرار مي كنم كه اين كار نياز به دانش فني بالاتري داره.
اما من ساختار sh404sef رو بهتر از بقيه ميدونم و كارهايي كه اين كامپوننت مي كنه رو بيشتر قبول دارم.
اين كامپوننت بخشي براي تنظيم امنيت هم داره كه اگه سرورتون معتبر باشه احتمال نفوذ سايت رو توي سايت شما از طريق htaccess ها به حداقل خودش مي رسونه
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)