با سلام
دوستان من به دنبال یک منوی آبشاری برای جوملا هستم اما هرچی می گردم اون چیزی را که می خواهم را پیدانمی کنم
همه ی منو ها خیلی غیر حرفه ای هستند
کسی می تواند کمک کند
با امتنان
رضا

با سلام
دوستان من به دنبال یک منوی آبشاری برای جوملا هستم اما هرچی می گردم اون چیزی را که می خواهم را پیدانمی کنم
همه ی منو ها خیلی غیر حرفه ای هستند
کسی می تواند کمک کند
با امتنان
رضا
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دو نمونه فوق العاده به کد مناسب برای ساتفاده و استاندارد !
و نمونه های دیگر را اینجا کنکاش کنید
برای گرافیک و زیبایی شما باید از طریق قالبتون این زیبایی را اعمال کنید.
برخی از قالبها برای جوملا قابلیت منوی آبشاری را به نمای همان قالب فوق دارند ! بدون استفاده از ماژول خاصی و یا ... ! در خود قالب این منو در نظر گرفته شده است.
اما با ماژولهای بالا میتوانید بسیار زیباتر از چیزی که مد نظر دارید را انجام دهید ! فقط کافیست دانش اندکی از html , css داشته باشید
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
دوست عزیز من منوی آبشاری خطی را نیاز دارم
به مانند این سایت
با امتنان
رضا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را دانلود و در جوملا 1.5 نصب کنید
با سلامنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز من این ماژول را نصب کردم اما اونچیزی که من می خواستم نبود ممنونم
با امتنان
رضا
سلام
منوهای معرفی شده به شما همگی آبشاری هستند !
افقی و عمودی بودنشان را شما میتوانید در تنظیمات مشخص کنید ! خیلی ساده !
برای زیبایی هم باید خودتان نمای منوها را زیبا کنید و قالب برای منوتون ایجاد کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
بله ممنوننم
فقط نمی شود لطف بفرمایید بگین که چطوری می شود خودم با css این جور منو ها را هم بنویسم
با امتنان
رضا
سلام
اگر دانش کافی داشته باشید میتونید با استفاده از تگهای ul , ol , div و صفتهای خاصی که میتونید برای هر کدام استفاده کنید یک منو ایجاد کنید و یا برای هر کدام از ماژولهای بالا قالب مورد نظر خود را ایجاد کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنونم
تاحدودی با CSS&HTML کار کردم قالب هم بلدم طراحی کنم اما فقط این مورد را نمی دانم که چطوری منوی آبشاری با cssبزنم
اگز بیشتر راهنمای ام کنید واقعا ممنونتان می شوم
لطف بزرگی می کنید
با امتنان
رضا
بهترین آموزش را گوگل میدهد !
بهترین آموزشی هم که گوگل میدهد این هست که نمونه کارهایی را ببینید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)