با سلام
من تازه با جوملا آشنا شدم
قصد دارم آن را به صورت لوکال نصب کنم
پس از نصب وقتی اسم سایت رو وارد میکنم به سایت متصل نمی شوم ، تنها با localhost می توانم به سایت متصل شوم .جوملا رو بر روی ویندوز xp نصب کرده ام.
لطفا برای حل این مشکل کمکم کنید

با سلام
من تازه با جوملا آشنا شدم
قصد دارم آن را به صورت لوکال نصب کنم
پس از نصب وقتی اسم سایت رو وارد میکنم به سایت متصل نمی شوم ، تنها با localhost می توانم به سایت متصل شوم .جوملا رو بر روی ویندوز xp نصب کرده ام.
لطفا برای حل این مشکل کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منظورتون از اسم سایت چیه !؟
دامنه شبیه سازی شما در سیستم خودتون جز لوکال هاست چیز دیگه ای نمیتونه باشه و این دامنه محتویات پوشه www شبیه ساز را نمایش میدهد !
برای باز شدن سایت بصورت دامنه مشخصی باید ابتدا یک دامنه را تا سقف 10 سال اجاره کنید و یک هاست نیز اجاره کنید و این دو را به هم متصل کنید و ... !
برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد میکنم کتاب جوملا را در سایت دانلود کنید و مطالعه فرمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
پس از پایان نصب وقتی اسم سایت را که مثلا computer.it است می زنم وارد نمی شود .
من قصد دارم که از جوملا به عنوان یک سایت داخلی در شبکه داخلی استفاده کنم ، آیا امکان پذیر است ؟
در این صورت سایر کاربران چگونه می توانند به سایت متصل شوند ؟
با سلام
این تنظیمانت مربوط به جوملا نیست
شما باید یک سرور dns در شبکه محلیتون تعریف کنید و اون رو طوری پیکر بندی کنید که با زدن این دامنه که شما می گید به آی پی کامپیوتر شما منتقل بشه
اگر هدفتون به این شکل هست میتونید با استفاده از شبیه ساز appserve در شبکه محلیتون که میتونه work group هم باشه آیپی خودتان را برای مشاهده کاربران دیگر لوکال هاست فعال کنید. (آیپی شما در سرور بصورت http میشه لوکال هاست شما !)
به این منظور بهتر است یک سیستم عامل جدید نصب کنید و بدون نصب فایروال اینکار را انجام دهید ! چرا که فایروالها عموماً از این کار جلوگیری میکنند و مشکلاتی را بوجود میآورند و باید تنظیمات مختلفی را انجام داد تا این مشکل را برطرف کرد ! در صورت نیاز به کمک بیشتر در اینباره باید از سایتهایی که تخصصی به نرم افزارها میپردازند کمک بخواهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)