-
یک خواهش از مدیران عزیز جوملا فارسی
سلام به همه مدیران و عزیزانی که در فارسی سازی و توسعه جوملا زحمات زیادی میکشند
خسته نباشید
یه خواهشی ازتون داشتم
خوهشا برای جوملا 2.5 وقتتون رو روی تاریخ جلالی بزارید
یعنی فارسی سازی و یا راست چین کردن و ... خیلی مهم نیست ولی چیزی که خیلی خیلی اهمیت داره تاریج شمسی جوملاست
مثلا توی جوملا 1.5 که توسط خودتون ارائه شده بود ( مامبولرن ) تاریج جلالیش حرف نداشت و با تمام کامپوننت هایی که از تاریخ هسته جوملا استفاده میکردن مچ بود . کامپوننت هایی مثل ZOO و JoomSport و ...
با جوملا 1.5 خیلی راحت میشد باهاشون کار کرد انگار اصلا این کامپوننت ها رو برای تاریخ شمسی ساختن
من برای همین سایت خودم رو با جوملا 1.5 زدم .
ولی متاسفانه جوملا 1.7 توی تاریخ جلالی فوق العاده مشکل داشت ، در جوملا 1.7 بعد از نصب بسته فارسی تمام تاریخ ها جلالی بود و تا اینجای کار خوب و عالی ولی وقتی کامپوننتی مثل ZOO رو نصب میکنیم تازه به عمق فاجعه پی میبریم
توی ZOO تاریخ رو انتخاب میکردیم : مثال : 28-10-1390 و بعد از ذخیره : 41-56-768 !!!!!! ؟؟؟؟؟
دوستان من ازتون خواهش میکنم و التماس میکنم که همین تاریخ جلالی 1.7 رو برای 2.5 نزارید و روی تاریخ 2.5 کار کنید تا مثل 1.5 بشه
از این که وقتتون رو گذاشتید و این مطلب رو خوندید خیلی خیلی ممنونم
منتظر نظر و پاسختون هستم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
2 کاربر زیر از Mostafa3D عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
01-18-2012 04:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
یه نکته جالبی اشاره کردین ولی جوملا فارسی تو 2.5 تمام اشکالاتی که هست رو رفع می کنند.
-
کاربر مقابل از ehsanparty عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
كامپوننت ها همگي از jdate استفاده نمي كنن
بعضي ها مثل همين zoo كلاً سيستمشون توي 1.7 تغيير كرد
البته با تغييراتي ميشد تاريخ رو تغيير داد ولي خب نياز به همت كاربران داشت
در كل مشكلي روي تاريخ 1.7 نبود و كسي هم اين مرود شما رو گزارش نكرده بود
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
كامپوننت ها همگي از jdate استفاده نمي كنن
بعضي ها مثل همين zoo كلاً سيستمشون توي 1.7 تغيير كرد
البته با تغييراتي ميشد تاريخ رو تغيير داد ولي خب نياز به همت كاربران داشت
در كل مشكلي روي تاريخ 1.7 نبود و كسي هم اين مرود شما رو گزارش نكرده بود
موفق باشيد
خب ببینید این مشکلی که در تاریخ جلالی جوملا 1.7 وجود داره توی اکثر کامپوننت ها یه نوعه
یعنی همونطور که گفتم سال مثلا از 1390 تبدیل میشه به 769 یا ... و این مشکل فقط مربوط به zoo نیست
حالا یه چنین مشکلی توی 1.5 اصلا وجود نداره
درباره جمله آخرتون که مشکلی توی 1.7 نبوده و گزارش نشده ، منظورتون اینه که میخواهید همین نوع تاریج جلالی رو روی 2.5 بزارید ؟؟؟ !!!
تروخدا این کار رو نکنید
به خدا یه تاریخ جلالی درست و حسابی ( مثل 1.5 مامبولرن ) خیلی خیلی ارزش داره
ممنون
-
-
مدیران عزیز تروخدا جواب بدید ، قراره همون تاریخ جلالی 1.7 برای جوملا 2.5 استفاده بشه ؟
-
-
سلام
جوملا با ارتقا نسخه هاش تغييراتي توي پلتفرم ميده.
اين تغييرات مي تونه توي توابع اتفاق بيفته كه باعث مجدد نوشته شدن تقويم هستش.
ما براي تاريخ جوملا به جرأت جزو اولينها و برترينها بوديم. تاريخي كه مامبو داشت رو هيچ كس نتونست شمسيش كنه و تغييرات همگي در حد تغيير توي كدها بود كه باعث مي شد براي آپديت به مشكل بربخوريم
اما 2.5 تغييرات اساسي شده و از لحاظ ساختاري شبيه به 1.7 هستش. توي 1.7 ماتمام سعي خودمون روكرديم كه توي همه جاهاي جوملا تاريخ شمسي داشته باشيم. البته موفق هم بوديم
اما كامپوننت zooرو من شخصاً ديدم وهيچ ارتباطي با تاريخ جلالي ما نداره. يادمه شماهم تاپيكي با عنوان شمسي كردن اين كامپوننت زده بوديد. علت اين امر استفاده از سيستم مجزا از جوملا توي تاريخ هستش.
لازم به ذكره كه ما از يك تابع براي شمسي سازي استفاده كرديم. يعني اگه يه جا تاريخ رو درست نشون بده همه جا درسته و به هيچ عنوان اين امكان وجود نداره كه ما دوتا تاريخ داشته باشيم كه يكي 700 و يكي 1300 رو نشون بده!
اين فايل توي پوشه ي مديا هست و بصورت اپن سورس گذاشتيم كه همه بتونن ببينند و ازش استفاده كنند.
اگر تاريخ براي شما بد نشون داده به خاطر تغييرات شمابوده.
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
تیم ترجمه جوملا فارسی تمام تلاش خود را در این امر داشته و خواهد داشت.
تمام کاراکترهای جوملا 2.5 در زبان ترجمه شده اند و ما در انتظار هستیم تا نسخه استیبل ارائه شود.
پس از انتشار نسخه استیبل بهتر میتونیم تصمیم بگیریم ! گاهی اوقات یک تغییراتی در سورسها داده میشوند که به ضرر ما فارسی زبانان (راست به چپ های به خصوص خاورمیانه ای!) هست 
به هر حال این مشکل در جوملای افرادی هست که بسته فارسی ساز را بر روی نسخه انگلیسی نصب کرده باشند ! حداقل بنده مشکل فوق را در نسخه های کامل جوملا فارسی 1.7 ندیدم !
فراموش نکنید ترجمه همین نسخه 1.7 (و قبلتر 1.6) را خیلی از تیمهای دیگر بنا به دلایل مختلف انجام نداند ! (دلیلش رو نگم بهتره!) و تیمهایی هم که ترجمه کردند مشکلات بسیاری داشت ! بالاخره در نسخه های sts این موارد طبیعی هست و ... .
به هر حال این مورد گزارش خواهد شد و تیم ترجمه توجه بیشتری در اینباره خواهند کرد 
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
جوملا با ارتقا نسخه هاش تغييراتي توي پلتفرم ميده.
اين تغييرات مي تونه توي توابع اتفاق بيفته كه باعث مجدد نوشته شدن تقويم هستش.
ما براي تاريخ جوملا به جرأت جزو اولينها و برترينها بوديم. تاريخي كه مامبو داشت رو هيچ كس نتونست شمسيش كنه و تغييرات همگي در حد تغيير توي كدها بود كه باعث مي شد براي آپديت به مشكل بربخوريم
اما 2.5 تغييرات اساسي شده و از لحاظ ساختاري شبيه به 1.7 هستش. توي 1.7 ماتمام سعي خودمون روكرديم كه توي همه جاهاي جوملا تاريخ شمسي داشته باشيم. البته موفق هم بوديم
اما كامپوننت zooرو من شخصاً ديدم وهيچ ارتباطي با تاريخ جلالي ما نداره. يادمه شماهم تاپيكي با عنوان شمسي كردن اين كامپوننت زده بوديد. علت اين امر استفاده از سيستم مجزا از جوملا توي تاريخ هستش.
لازم به ذكره كه ما از يك تابع براي شمسي سازي استفاده كرديم. يعني اگه يه جا تاريخ رو درست نشون بده همه جا درسته و به هيچ عنوان اين امكان وجود نداره كه ما دوتا تاريخ داشته باشيم كه يكي 700 و يكي 1300 رو نشون بده!
اين فايل توي پوشه ي مديا هست و بصورت اپن سورس گذاشتيم كه همه بتونن ببينند و ازش استفاده كنند.
اگر تاريخ براي شما بد نشون داده به خاطر تغييرات شمابوده.
موفق باشيد
در اینکه شما در توسعه جوملا فارسی توی ایران حرف اول رو میزنید که هیچ شکی نیست ، تا حالا چندین بار برای من پیش اومده کسانی میخواستن بیان به سمت جوملا و من بهشون اینجا رو پیشنهاد کردم .
من کامپوننت zoo رو فقط به عنوان مثال گفتم ، و اتفاقا خوبه که شما یادتونه من یه تاپیکی رو ایجاد کرده بودم برای تاریخ جلالی zoo چون اول فکر میکردم که کل سورس تاریخ zoo یه فایلیه به نام datepicker.js ولی بعدا متوجه شده که اون فقط یک انتخابگر و وقتی که همون zoo رو که فارسی کرده بودم رو روی 1.5 مامبولرن نصب کردم دیدم کاملا تاریخ بصورت صحیح و بدون هیچ مشکلی درج میشه . برای اثبات حرفم لطفا یه سری به این سایت بزنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و به قسمت های مختلف برید و تاریخ رو ببینید ، مثلا تاریخ بلاگ ها آموزشها و حتی کامنت ها
اتفاقا این که از یک تابع استفاده کردید کاملا صحیح و در تمامی کامپوننت ها ما یک انتخابگر داریم که تاریخ جلالی رو بصورت خیلی صحیح میشه انتخاب کرد و تا اینجای کار درست ولی بعد از ذخیره کرده و یا ... تاریخ خراب میشه .
جمله آخرتون رو متوجه نشدم ، من هیچ گونه تغییراتی روی تاریخ شما انجام ندادم !

نوشته اصلی توسط
مهدی.
سلام
تیم ترجمه جوملا فارسی تمام تلاش خود را در این امر داشته و خواهد داشت.
تمام کاراکترهای جوملا 2.5 در زبان ترجمه شده اند و ما در انتظار هستیم تا نسخه استیبل ارائه شود.
پس از انتشار نسخه استیبل بهتر میتونیم تصمیم بگیریم ! گاهی اوقات یک تغییراتی در سورسها داده میشوند که به ضرر ما فارسی زبانان (راست به چپ های به خصوص خاورمیانه ای!) هست
به هر حال این مشکل در جوملای افرادی هست که بسته فارسی ساز را بر روی نسخه انگلیسی نصب کرده باشند ! حداقل بنده مشکل فوق را در نسخه های کامل جوملا فارسی 1.7 ندیدم !
فراموش نکنید ترجمه همین نسخه 1.7 (و قبلتر 1.6) را خیلی از تیمهای دیگر بنا به دلایل مختلف انجام نداند ! (دلیلش رو نگم بهتره!) و تیمهایی هم که ترجمه کردند مشکلات بسیاری داشت ! بالاخره در نسخه های sts این موارد طبیعی هست و ... .
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
این که گفتید بسته فارسی ساز ، من از پکیج کامل جوملا فارسی هم استفاده کردم و همین مشکل رو داشتم
بازم بابت تمام تلاشی که شما عزیزان انجام مدهید سپاسگزارم
مهدی جان این جمله آخرت خیلی خیلی خیلی خوشحالم کرد
مرسی
-
-
من چند دفعه اون تاپيك رو خوندم و البته هر دفه وقت نكردم كه اون مشكل رو رفع كنم. اما كار نشد نداره و قطعاً مي شد جلاليش كرد
تمام سعي ما بر اين هست كه جوملا 2.5 يكي از نسخه هاي به يادماندني جوملا باشه.
اين نكته هم در نظر داشته باشيد كه شايد نتونيم اولين باشيم(بنا به دلايلي) ولي قطعاً* بهترين نسخه رو ارائه ميديم با كمترين دخل و تصرف
موفق باشيد
-
2 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
من چند دفعه اون تاپيك رو خوندم و البته هر دفه وقت نكردم كه اون مشكل رو رفع كنم. اما كار نشد نداره و قطعاً مي شد جلاليش كرد
تمام سعي ما بر اين هست كه جوملا 2.5 يكي از نسخه هاي به يادماندني جوملا باشه.
اين نكته هم در نظر داشته باشيد كه شايد نتونيم اولين باشيم(بنا به دلايلي) ولي قطعاً* بهترين نسخه رو ارائه ميديم با كمترين دخل و تصرف
موفق باشيد
مطمئن باشید توی توسعه جوملا " جوملای فارسی " اولین و بهترینه . چاپلوسی نمیکنم ، این تجربه چند ساله کار من با جوملاست
و من اطمینان دارم نسخه 2.5 جوملای فارسی بهترین خواهد بود
بازم از زحمات همه شما عزیزان تشکر میکنم .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)