-
سلام
ممنون از شما و لطفی که به ما و جوملا فارسی ( JoomlaFarsi.com) دارید.
باید موضوعی را در رابطه با صحبت شما متذکر بشم.
همانطور که در جریان هستید جوملا فارسی مترجم برگزیده جوملا در ایران هست از این رو تمام فعالیت ها باید در قالب چهارچوب خاصی صورت گیرد.
ترجمه و تاریخ شمسی هم در قالب همین چهارچوب منتشر می شود.
تاریخ در جوملا 1.7 و 2.5 نسبت به 1.5 تغییرات مثبت زیادی کرد.
در این بین اگر کامپوننتی از تاریخ فایل زبان تبعیت نمیکند، نباید مشکل را به گردن جوملا یا ترجمه آن انداخت.
ما همواره سعی میکنیم نسخه های جدید بهتر از قبل باشند و در این راه حداکثر تلاش خود را میکنیم.
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
4 کاربر زیر از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
01-25-2012 06:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
firoozmandan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ممنون از شما و لطفی که به ما و جوملا فارسی ( JoomlaFarsi.com) دارید.
باید موضوعی را در رابطه با صحبت شما متذکر بشم.
همانطور که در جریان هستید جوملا فارسی مترجم برگزیده جوملا در ایران هست از این رو تمام فعالیت ها باید در قالب چهارچوب خاصی صورت گیرد.
ترجمه و تاریخ شمسی هم در قالب همین چهارچوب منتشر می شود.
تاریخ در جوملا 1.7 و 2.5 نسبت به 1.5 تغییرات مثبت زیادی کرد.
در این بین اگر کامپوننتی از تاریخ فایل زبان تبعیت نمیکند، نباید مشکل را به گردن جوملا یا ترجمه آن انداخت.
ما همواره سعی میکنیم نسخه های جدید بهتر از قبل باشند و در این راه حداکثر تلاش خود را میکنیم.
یا علی
سلام
خیلی ممنون که توی این بحث شرکت کردید
یه قسمتی از متنتون رو قرمز کردم ، ببینید این مربوط به یک کامپوننت نیست ، من کامپوننت zoo رو به عنوان مثال گفتم ، وقتی با چند کامپوننت که کار کردم دیدم این مشکل مشابه هستن ، مثلا من با همین joomsport از طریق پشتیبانی صحبت کردم و این صحبتهای ما که چند صفحه هم شد به جایی نرسید و وقتی من همون کامپوننت رو روی 1.5 نصب کردم دیدم خیلی خیلی خوب کار میکنه .
اون قسمتی از متنتون رو که آبی کردم خیلی امیدوار کننده بود ، من واقعا امیدوارم جوملا 2.5 فارسی رو با یه تاریخ جلالی ماندگار ببینیم . 
بازم خیلی خیلی از زحماتتون تشکر میکنم
-
-
دوست عزیز ! کامپوننتهایی که استفاده میکنید باید با ساختار جوملا 2.5 بومی شوند ! مشکل از کامپوننتها هست که از تابع مناسب و فانکشن اصلی زبان جوملا استفاده نمیکنند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)