-
مشکلتون رو بررسی کردم !
احتمالاً یکسری از افزونه های خاصی نصب کردید و ساختار دیتابیس را بر هم زده اند !
من احتمال میدهم بعد از نصب کامپوننت RSform این اتفاق رخ داده باشه !
دیتابیس شما ضربه خورده و گروه کاربران شما شاخه بندیش از بین رفته ! و خوب پرس و جو انجام نمیشود در جوملا !
یوزرها در جوملای شما ایجاد میشوند ! اما در صفحه مدیریت نمایش داده نمیشود ! اگر آدرس index.php?option=com_users&view=user&task=edit&cid[]=shomareyeid_karbar را با تغییر شماره آیدی کاربر در انتها داشته باشید میتوانید به صفحه مدیریت یوزر وارد شوید ! (یوزرها ساخته میشوند بدون مشکلی !)
برای حل این مشکل باید خودتان مسئولیتش رو قبول کنید و یا از کسی درخواست کنید ! چون بنده خوصله دردسر نداشتم query ندادم در phpmyadmin شما ! اما اگر تمایل دارید اینکار را انجام دهید قبل از هر کاری بکاپ از دیتابیس تهیه کنید و سپس از تاپیکهای زیر استفاده کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تاپیکهایی بودن که مشکلات مشابه شما در آنها موجود بودند ! یکسری دستوراتی را در این تپیکها میبینید که میتوانید بررسی کنید و بسته به دانش خودتان مشکل را حل کنید.
چون ممکن هست کار من باعث مشکل بشه بیشتر از این نمیتونم کمکتون بکنم ! ترجیح میدم خودتان به ادامه کار با راهنماییهای موجود بپردازید !
اما یک پیشنهاد ! جداول مربوط به یوزرهای جوملا را از یک جوملای خام بردارید و از دیتابیس سایت خودتون این جداول را حذف کنید و جداول فوق را در دیتابیس فغلی آپلود کنید ! شاید مشکلتون حل بشه !
acl ها هم جداولی هستند که مربوط به این قسمتها میشوند ! با مطالعه تاپیکهای بالا اطلاعات خوبی پیدا خواهید کرد !
البته شاید افزونه ای نصب دارید و مدیریت کاربران جوملا را احاطه کرده !
لطفاً رمزهای عبور خود را تغییر دهید 
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
01-22-2012 07:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)