-
کمک برای تغییر در قالب مامبو4.6
سلام دوستان خسته نباشید
من میخام در بالای ستون چپ این قالب دقیقا همونجایی که بطور پیش فرض منوی جستجو و نکته ها قرار گرفته یک عکس با اندازه عکسی که در بالای ستون راست قرار داره و دقیقا در همان موقعیت تاپ ( پس از حفظ ماژول نکته ها و جستجو ) قرار بدم لطفا بگید باید از چه کدی استفاده کنم و کد مورد نظر رو دقیقا در کدووم قسمت از سی اس اس و اچ تی ام ال قرار بدم .
از لطفتون متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-10-2007 06:54 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کمک برای تغییر در قالب مامبو4.6
سلام دوست من
آقاي طباطبايي
موردي كه اشاره كردين با تغيير در فايل index.php قالب امكان پذير هست . اضافه كردن تصوير كار خاصي نداره و با تگ img ميتونيد تصوير مورد نظر رو اضافه كنيد.
پيشنهاد ميكنم براي تسلط بيشتر روي HTML & CSS آموزش هاي زير رو ببينيد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از تسلط روي اين 2 مقوله ميتونيد با آموزش هاي موجود در سايت مامبولرن قالبهاي مورد نظرتون رو از پايه بسازيد .
يا علي
-
-
پاسخ : کمک برای تغییر در قالب مامبو4.6
سلام جناب فیروزمندان
ممنون از پاسختون البته من قبل از دریافت راهنمایی شما تونیستم مشکل رو حل کنم اما الان اگر براتون مقدوره لطف کنید نگاهی به سایتم کنید و بگید هر دو تصویر در بالای ستونههای سمت چپ و راست چطور وسط تر قرار میگیرند ! الان هردو چپ چین هستند اما من کدخاصی برای این منظور پیدا نکردم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متشکر از لطف شما و البته ممنون از لینکهای بسیار مفیدی که معرفی کردید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)