-
ماژول ورود و عضویت کاربر شبیه ماژول لاگین k2
سلام به همه.
کسی فرم ورود به سایتی که مثل ماژول لاگین k2 کامل باشه و امکان آلود عکس و ویرایش پروفایل رو به کاربر بده سراغ داره؟
اگه فارسی هم نباشه ایراد نداره.
یه سوال دیگه.
میشه از k2 فقط از یه ماژول خاصش استفاده کرد و بقیه رو پاک کرد؟مثلاً ماژول لاگین کاربر.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-19-2012 02:08 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
فکر کنم cb کامپوننت خوبی باشه و امکانات بالایی داره و ضمنا فارسی هم میشه با نصب پلاگین زبان
از امکانات خوب این کامپوننت میتوان به هماهنگی ان با خیلی از افزونه های معتبر جوملا مثل جومسوشیال و کیونا و aup نام برد
موفق باشید
ویرایش توسط poonoodi : 01-19-2012 در ساعت 03:46 PM
-
-
ممنون از جواب شما.عذر میخام این اسم کامل این کامپوننته؟اگه ممکنه لینک دانلودش رو بذارید.:d متشکرم
-
-
من این کامپوننت رو دانلود کردم و نصبش کردم ولی وقتی ماژولش رو فعال مبکنم توی منوی ورود کابری این پیغام رو میده
Please enable Core Design Scriptegrator plugin.
من یه همچین پلاگینی رو توی لیست پلاگینهام ندیدم که فعالش کنم هرجا هم که پلاگینی مربوط به بقیه لاگین ها دیدم غیر فعال کردم که اختلال بوجود نیاد ولی باز به بتیجه نرسیدم
-
-
سلام
cb یک کامپوننت هست برای مدیریت یوزرهای جوملا !
پلاگینها و ماژولهای مختلفی دارد که میتوانید استفاده کنید !
برای استفاده از پلاگینها و ماژولهای این پلاگین باید ابتدا کامپوننت اصلی را نصب کنید !
همچنین فارسی شده این کامپوننت نیز در قالب یک پلاگین موجود هست و میتوانید بر روی این پلاگین نصب کنید تا فارسی شود !
در انجمن جستجو کنید لینکش رو پیدا میکنید و همچنین اگر در گوگل بنویسید هم موجود هست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
در ادامه راهنمایی مهدی عزیز
از چه نسخه ای از جوملا استفاده می کنید؟
community builder رو از کجا دریافت کردین ؟
از ادرس دریافت کنید . البته قبلش باید عضو بشید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
ویرایش توسط poonoodi : 01-19-2012 در ساعت 06:31 PM
-
-
با تشکر از شما.
من از ورژن 1.5.25 جوملا استفاده میکنم و این ماژول رو از طریق سایت joomla.org از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کردم اسم این افزونه ای که من دانلود کردم Core Design Login module هستش.
پلاگینی رو که ایراد میگرفت دان کردم و نصب کردم الان یه ایراد دیگهع میگیره.
Please enable Highslide library in Core Design Scriptegrator plugin configuration.
-
-
چنتا پلاگین میخواست که از جوملا گرفتم.ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)