-
اسم مستعار
سلام یه سوالی در مورد اسم های مستعار داشتم
من میخوام برای بخش ها،مجموعه ها یا مطالبم اسم مستعار انتخاب کنم
و مطالب من هم در مورد محصولات هست
حالا میخوام بدونم برای سئو و رنکینگ گوگل بهتره بنویسم: mahsoolat یا اینکه products
اصلا اس مستعار تو رنکینگ گوگل تاثیری داره؟
اگر داره بهتره همون انگلیسیشو بنویسم یا mahsoolat یا amozesh همچین کلماتی هم میشه؟
فقط یه سوال دیگه برای جوملا 1.5 میشه برای مجموعه یا بخش یا مطالب اسم مستعار فارسی هم انتخاب کرد؟ اگه بله باز تاثیری توی رنکینگ گوگل داره؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
2 کاربر زیر از daneshjooo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
01-19-2012 05:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
مسلما نوشتن products بهتر از mahsoolat است
من که فکر نمی کنم گوگل معنی mahsoolat رو بدونه !
اسم مستعار زمانی که بهینه سازی لینک ها در تنظیمات سایت انتخاب میشه ضروریه
چون اگر اسم مستعار نباشه خود جوملا از تاریخ ایجاد مطلب استفاده میکنه که اصلا جالب نیست
ضمنا کامپوننت هایی مثل acesef قادر به تولید اسم مستعار فارسی هستند
شنیده ها حاکی از ان است که گوگل به نام های مستعار فارسی که در ادرس ها ایجاد میشن امتیاز بیشتری میده
موفق باشید
ویرایش توسط poonoodi : 01-19-2012 در ساعت 06:41 PM
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
بهتره که از جوملا 1.7 استفاده کنید ! تا هم یونیکد برای آدرس دهیتون فعال بشه و هم از مزیتهای دیگه سئو در این نسخه بهره مند بشید و همچنین برای ارتقا به 2.5 که تا 4 ماه دیگه همه باید اینکار را انجام دهند و .... !!!
من یک سوال مطرح میکنم که جواب شماست !
عبارت product در گوگل بیشتر جستجو میشه یا mahsolat !? یا حتی شاید هم برخی بنویسن : MAHSOOLAT یا حتی mahsulat !
همچنین عبارت learning و amoozesh !
بدون شک استفاده کنندگان زبان انگلیسی در اینترنت بیشتر هستند و حتی بسیاری از کاربران ایرانی و فارسی زبان نیز انگلیسی جستجو میکنند !
ضمناً گوگل با امکاناتی که داره میتونه متوجه بشه پینگلیش یک واژه به فارسی و انگلیسی چی میشه ! فراموش نکنید گوگل ترنسلت بی دلیل منتشر نشده است و برای زبان فارسی نیز محدود نشده است 
حتی شاید براتون جالب باشه ! یک عبارت را به انگلیسی بنویسید با کیبورد فارسی ! مثلاً برای نوشتن sony بنویسید : سخدغ ! نتایج و پیشنهادات در انتهای صفحه گوگل جذاب خواهد بود 
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
2 کاربر زیر از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
poonoodi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مسلما نوشتن products بهتر از mahsoolat است
من که فکر نمی کنم گوگل معنی mahsoolat رو بدونه !
اسم مستعار زمانی که بهینه سازی لینک ها در تنظیمات سایت انتخاب میشه ضروریه
چون اگر اسم مستعار نباشه خود جوملا از تاریخ ایجاد مطلب استفاده میکنه که اصلا جالب نیست
ضمنا کامپوننت هایی مثل acesef قادر به تولید اسم مستعار فارسی هستند
شنیده ها حاکی از ان است که گوگل به نام های مستعار فارسی که در ادرس ها ایجاد میشن امتیاز بیشتری میده
موفق باشید
سلام خیلی ممنونم بابت جوابتون
کامپوننت acesef رو از کجا پیداش کنم؟طریقه نصبشم اگه میشه یاد بدید که زمان واردکردن اسم مستعار بشه فارسی هم نوشت
ممنونم
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
بهتره که از جوملا 1.7 استفاده کنید ! تا هم یونیکد برای آدرس دهیتون فعال بشه و هم از مزیتهای دیگه سئو در این نسخه بهره مند بشید و همچنین برای ارتقا به 2.5 که تا 4 ماه دیگه همه باید اینکار را انجام دهند و .... !!!
من یک سوال مطرح میکنم که جواب شماست !
عبارت product در گوگل بیشتر جستجو میشه یا mahsolat !? یا حتی شاید هم برخی بنویسن : MAHSOOLAT یا حتی mahsulat !
همچنین عبارت learning و amoozesh !
بدون شک استفاده کنندگان زبان انگلیسی در اینترنت بیشتر هستند و حتی بسیاری از کاربران ایرانی و فارسی زبان نیز انگلیسی جستجو میکنند !
ضمناً گوگل با امکاناتی که داره میتونه متوجه بشه پینگلیش یک واژه به فارسی و انگلیسی چی میشه ! فراموش نکنید گوگل ترنسلت بی دلیل منتشر نشده است و برای زبان فارسی نیز محدود نشده است
حتی شاید براتون جالب باشه ! یک عبارت را به انگلیسی بنویسید با کیبورد فارسی ! مثلاً برای نوشتن sony بنویسید : سخدغ ! نتایج و پیشنهادات در انتهای صفحه گوگل جذاب خواهد بود
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام یه سوال اگر بنویسم marketing social بهتره؟ یا اینکه marketingsocial آخه اگه بینشون فاصله نزارم جوملا خودش خط تیره میزاره
کدومش برای گوگل بهتره؟
-
-
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
اونی که رایگانه دانلودش کنم؟
اون این قابلیتو داره؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)