-
مشکل در ساختن بخش و مجموعه جدید
سلام من جدیدا مشکلاتی با سایت پیدا کردم
مهمترینش اینه که نمی تونم بخش درست کنم. وقتی روی مدیریت بخش میروم و روی دکمه کلیک میکنم تا یک بخش جدید بسازم اصلا هیچ اتفاقی نمی افتد . صفحه در حال آوردن صفحه جدید می رود و در نهایت همین طور می ماند.
البته غیر این مشکلاتی دیگر هم هست مثلا وقتی با فرم ساز rsform کار می کنم هم نسبت به دکمه ها غیر حساس شده و مشابه مشکل قبل با این فرق که در rsform وقتی بجای فایرفاکس از اینترنت اکسپلورر استفاده کردم مشکل حل شد ولی این مشکل نساختن بخش هم در فایرفاکس هست و هم در اینتزنت اکسپلورر
فایرفاکس من ورژن 8 است.
خطایابی سیستم را هم فعال کردم ولی چیزی متوجه نشدم یا ارور خاصی ندیدم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-20-2012 02:14 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
کش مرورگرهاتون رو کاملا پاک کنید و تست کنید!
اگه جواب نداد یه مرورگر دیگه مثل کروم نصب کنید ببینید نتیجه چی میشه
بعد اعلام کنید ببینیم می تونیم مشکلتون رو حل کنیم
-
-
ازون موقع چند روز گذشته و کلی کش مرورگرها رو پاک کردم ولی جواب نداده بارها کامپیوتر خاموش و روشن شده
روی کروم هم همین بساطه
هر چی پلاگین تو این چند وقته نصب کرده بودم هم غیر فعال کردم اتفاقی نیافتاد
-
-
چیز جدیدی به ذهنتون نرسید
گیر کردما
-
-
درود
دوست عزیز یک بک آپ از فایل ها و پایگاه داده سایت خود بگیرید و یک بار جوملا را روی هاست خود اپ کنید و فایل اینستال را حذف کنید .
نتیجه را نیز اعلام کنید .
موفق باشید
-
-
سلام
ویرایشگر جوملا را غیر فعال کنید و به حالت ساده تبدیل کنید ببینید مشکل حل میشه !؟ پلاگین ویرایشگر را هم نیز غیر فعال کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایشگر جوملا را غیر فعال کنید و به حالت ساده تبدیل کنید ببینید مشکل حل میشه !؟ پلاگین ویرایشگر را هم نیز غیر فعال کنید !
سلام انجام دادم فرقی نکرد. وقتی غیرفعال بود برای امتحان خواستم یکی از بخش ها رو ویرایش کنم که صفحه سفید اومد . بعد از فعال کردن دوباره همچنان نمی تونم بسازم ولی اجازه ویرایش دارم
آقا کیان کاری که گفته بودید انجام دادم فرقی نکرد. اگرچه چند وقت پیش هم به همین مشکل خوردم یکی از دوستان همین روش رو توصیه کرد ولی جواب نگرفتم(در مورد یک مشکل دیگه)
یه نکته بگم/ من چند تا از این کامپوننت های سئو نصب کردم و پاک کردم ممکنه به خاطر اونا باشه. به فایل htaccess ربطی نداره. اگر اونو پاک کنم اتفاقی می افته؟
یه چیز دیگه الان تو فایل های کنترل پنل سایت نگاه می کنم دو تا فایل LICENSE.php , LICENSES.php وجود داره. این طبیعیه؟ ممکنه ویروس تو فایل هام باشه؟
ویرایش توسط titanpass : 01-22-2012 در ساعت 05:14 PM
-
-
display error را روشن کنید تا بجای صفحه سفید پیغام خطا نمایش داده شود ! احتمالاً مشکل از سرورتون باید باشه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
من اونو فعال کردم یه سری نوشته ها توش میاد ولی اینکه ارور هست یا نه رو نمی تونم بفهمم
از کجا بفهمم مشکل چیه؟
البته این مشکلا تازگی ها شروع شده و بعضی کارها رو تو فایرفاکس فقط نمیشه انجام داد و بعضی ها رو هم تو همه مرورگرها
-
-
پیغامهایی که میبینید را اینجا قرار دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیسنت
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)