سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: دو سوال مهم در مورد سرعت لود سایت های جوملایی ؟

تشکر شده 6 بار در 4 ارسال

Smile دو سوال مهم در مورد سرعت لود سایت های جوملایی ؟

سلام به دوستان
    پیش از هر چیز بگم مطالب مرتبط با کندی سرعت سایت رو قبلا تو همون فروم خوندم
    ولی یک مشکل جالبی دیدم که خواستم با اساتید جوملا مطرح کنم
    ببینید دوستان من برای اینکه شک خودم بر طرف بشه دیروز یک نسخه اصلی جوملا ( نسخه 1.5.25 ) جوملا فارسی رو نصب کردم . بعد گفتم یک تست از سرعت لود اش بگیرم . رفتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و دادم تست بگیره . نوشت 26 ثانیه . و گفت سرعت لود پاینه ( یعنی فایل هسته جوملا بدون حتی یک مطلب و قالب تغییر یافته و افزونه 26 ثانیه طول میکشه . حالا من افزونه ها و ... و قالب رو بهش اضافه کردم کلا حجم صفحه اول شد 306 کیلوبایت . بعد تست سرعت گرفتم نوشت 32 ثانیه . که مجددا نوشت سرعت لود پاینه و گرید f به سرعت لود داد . بعدش یک سایت خیلی معروف که میدونم جوملا هست رو دادم تست بگیره ( این سایت صفحه اول اش 553 کیلوبایت بود و حسابی عکس و ... داشت ولی نوشت سرعت لود این سایت7 ثانیه و گرید سرعت اش شد اینی که تو تصویر می بینید .

و اما سوالات من

1-علت کندی لود سایت من چی می تونه باشه ؟ قالب , افزونه ها و یا نه دوری یا نزدیکی به سرور ( تو ایران باشه یا خارج از کشور هست که تعیین کنند میزان سرعت لود ؟

2-البته باید ذکر کنم این سایتی که باهاش مقایسه کردم سایت خودم رو حسابی از css واسه قالب اش استفاده کرده و مثل من خیلیtable ی نیست . یعنی استفاده از css به تنهایی و عدم استفاده از table انقدر توی سرعت لود سایت تاثیر داره و حجم صفحه در مقابل نوع ساختاری صفحه ( اینکه کاملا css باشه یا table ) خیلی اهمیت نداره . منظورم اینه که حجم صفحه اول 553 یاشه ولی css باشه سریعتر از زمانی لود میشه که 300 باشه ولی table زیاد داشته باشه؟

3-اگر قالب من مشکل داره و سنگینه چرا فایل هسته جوملا رو که نصب کرده بودم انقدر سرعت لود اش پایین بود ولی این سایت بالا با وجود استفاده از چندین اسلایدر و ... و افزونه سرعت لود اش شده بود 7 ثانیه ؟ این تفاوت سرعت به سرور ها و درون کشور بودن یا خارج کشور بودن و حتی مقدار فضای هاست ربط داره یا نه ؟
    ویرایش توسط faraname : 01-21-2012 در ساعت 08:48 AM

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

یکی از مهمترین عوامل سرور استفاده شده شما هست ! جزئیات سرور شما و قدرت اون !
    مفسر نداره اچ تی ام ال که بخواد ربطی به این موضوع داشته باشه که قالب دایو باشه یا نه ! بیشتر این مورد برای کاربر و سئوی شما تأثیر داره !

تفاوت سرورهای داخل کشور و خارج از کشور در پینگ این هاستها هست ! پینگ برای آیپیهای داخل کشور بهتر خواهد بود ! مثلاً پینگ هاستی که در ایران هست برای من 70 یا کمتر هست که ارزش بسیار بالایی داره در برخی موارد! اما برای یک هاست خارج از ایران ممکن هست بین 150 تا حتی 200 و شاید بالاتر برسه ! که در برخی موارد باعث مشکلاتی در سایتها میشه ! پینگ رو مثال میزنم تا بهتر بدونید به چه کاری میاد !

شده در ساهو مسنجر گفتگوی صوتی داشته باشید یا وبکم داشته باشید ! این تصاویر دیر به کاربر فوق ممکن هست برسه یا delay در صدا و تصویر باشه ! این موارد به پینگ بر میگرده ! وقتی سند و ریسیو شما همزمان به هم مرتبط باشن و ... اینجاست که پینگ معنا میگیره ! مثلاً در بازیهای آنلاین هم پینگ بسیار مهم هست ! شاید گاهی شما در بازی مانند کانتر ثانیه های اندک و یا حتی میلی ثانیه برایتان مهم باشد ! پس پینگ اینجا معنا پیدا میکنه !

روترهایی که بین کاربر و سرور اطلاعات را منتقل میکنند هرکدام یک شکست ثانیه دارند بر حسب میلی ثانیه دارند که همین روترها باعث پینگ میشوند !

مبحث پینگ رو در اینترنت جستجو کنید مطالب بهتری به شما ارائه میشود ! من در حد یک کودک از زبان فارسی برای پینگ توضیح دادم !

کش سایت خود را فعال کنید احتمالاً سرعت باز شدن سایت شما بهبود پیدا خواهد کرد !

طبیعتاً جوملا یک سیستم قدرتمند هست و سوال و جوابهای زیادی بین سورس و دیتابیس انجام میشود ! این سوال و جوابها را با کش کاهش دهید و هم فشار به سرور خود را کاهش دهید و هم سایت فوق را راضی کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

4. کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: