-
مهاجرت به جوملای 2.5 از جوملای 1.5 واسه من عملی هست یا نه ؟
سلام به اساتید جوملا
قراره جوملای 2.5 نهایی ( به قول خودشون با پشتیبانی بلند مدت ) تا چند روز دیگه منتشر بشه . حالا واسه کسانی که سالهاست با جوملا 1.5 کار می کنند چه اتفاقی می افته ؟ به طور مثال افزونه های جوملای 1.5 ما قابلیت نصب روی 2.5 رو دارن ؟ قالب های تجاری ما از جوملای 1.5 قابلیت نصب روی 2.5 رو دارن ؟ و از همه مهم تر اصلا میشه از جوملای 1.5 مستقیما به 2.5 بروزرسانی کرد ؟ آخه این جوملای 2.5 حسابی واسش تبلیغ میشه و جوملا حسابی مثل همیشه میخواد کولاک کنه , گفتم بپرسم ارزش داره کار رو توی جوملای 1.5 ادامه بدیم یا نه اگر قصد مهاجرت به 2.5 رو داریم صبر کنیم و منتظر نسخه 2.5 بشیم که باید اساسی همه چی رو از نو شروع کرد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-20-2012 02:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
در ابتدا باید بگم برای انتقال از جوملا 1.5 به 2.5 بعد از انتشار نسخه استیبل راهنمای لازم در سایت منتشر خواهد شد.
در مورد افزونه ها مطمئن نیستم ولی قالب های تجاری مطوئنا نسخه ای برای 2.5 هم خواهند داد.
یا حق
-
-
سلام
قابلیت ارتقا از 1.5 به 2.5 حتماً خواهد بود و با استفاده از کامپوننت JUpgarde اینکار عملی خواهد بود و شما میتوانید به جوملا 2.5 مهاجرت کنید و باید تا قبل از آوریل 2012 همه کاربران جوملا 1.5 به جوملا 2.5 ارتقا دهند ! چرا که پشتیبانی جوملا 1.5 و 1.6 به پایان خواهد رسید. پس از انتشار جوملا 2.5 فارسی جوملا فارسی آموزش این کار در دانشنامه قرار خواهد گرفت.
همچنین برای قالب شما باید بدانید که ساختار قالب در جوملا 1.7 به کلی تغییر کرد و همان ساختاری که در 1.7 بود برای 2.5 نیز هست ! البته در 2.5 پارامترهای خاصی اضافه شده اما قالبهای 1.7 با جوملا 2.5 سازگار خواهند بود ! سایتهایی نظیر جوملارت - راکت تم - یو تم اعلام کردند پس از ارائه جوملا 2.5 حداکثر تا 20 روز قالبهای خود را به جوملا 2.5 منتشر کنند ! اما ممکن هست زمان بیشتری به این منظور بگذرد ! (چون بنده از یوزهای این سایتها هستم به همین دلیل از این سه سایت اطلاع دارم ! بقیه هم باید به همین منوال باشند !)
برای افزونه های جوملا 1.5 نیز باید بدانید که انتشار جوملا 1.6 و 1.7 بیشتر به این منظور بود تا انتشار دهندگان افزونه های جوملا بتوانند خود را برای ارتقا به 2.5 آماده کنند ! افزونه هایی هم که خود را برای جوملا 2.5 آماده نکنند را میتوان کنار گذاشت و به سمت افزونه های مشابه رفت ! نسبتاً برای هر کاری در جوملا 1.7 افزونه قدرتمندی هست !
تنها افزونه قدرتمندی که برای جوملا 1.7 نسخه ای نداد ویرتومارت بود که برای نسخه 2.5 بدون شک منتشر خواهد کرد و در سایت خود اطلاعیه را دارد !
اگر افزونه خاصی استفاده میکنید اعلام کنید تا بررسی کنیم 
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)