با سلام من در بخش مدیریت سایت ، بخش حذف را ندارم و فقط بخش نصب وجود دارد مثلا اگه بخوام یه قالب را حذف بکنم عملا جائی نیست لطفا راهنمائی

با سلام من در بخش مدیریت سایت ، بخش حذف را ندارم و فقط بخش نصب وجود دارد مثلا اگه بخوام یه قالب را حذف بکنم عملا جائی نیست لطفا راهنمائی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
برای حذف فولدر قالب رو از روی هاست پاک کنید!
با سلام
در بخش مدیریت - منوی افزونه ها - نصب و حذف - قالب ها
با سلام
دوست عزیز من عرض کردم که قسمت حذف من پاک شده و من فقط نصب را دارم
سلام
يك اسكرين شات بگيريد از مديريت سايتتون
بخش نصب و حذف يك جا هستش و شما ميتونيد براي حذف به تب ها مراجعه كنيد
موفق باشيد
با سلام و احترام
همکار عزیز شما میتوانید اینجانب را تازه کار حساب کنید من متاسفانه معنی صحبتهای شما را نفهمیدم لطفا ساده تر وکاملتر راهنمائی کنید .
من یکی دو تا «منو » از مسیر ( افزونه - نصب/حذف - ماژولها ) حذف کردم پس از این عمل من:
1- در قسمت « مدیریت ماژولها » فقط قسمت سایت دارم و قسمت مدیر حذف شده و من توانایی جابجائی،حذف و اضافه کردن ماژول در صفحه مدیریت جوملا ( که هنگام ورود به بخش مدیریت آنرا را میبینیم ) ، ندارم
2- در بخش « نصب/حذف » که همون مدیریت افزونه ها است من تنها سربرگ نصب را دارم و همانطور که میدانید بعد از سربرگ نصب چند سربرگ دیگر مانند کامپوننتها،ماژولها،پلاگین ها،زبانها،قالبها وجود دارد که شما با مراجعه به هر سربرگ توانایی حذف هر مورد را از آنجا دارید اما من دیگر این سربرگها را ندارم
حالا هرکدام از دوستان که میتوانند لطف کنند ساده تر و کاملتر راهنمائی کنند
من جوملای خودم را پس از این مشکل به جوملا 1.5.25 آپدیت کردم
اگر من بخواهم جوملا 1.5 را دوباره نصب کنم منظورم اینه که این جوملا را از هاست پاک کنم و جوملا جدید نصب کنم البته با حفظ مطالبم چکار باید بکنم
اگر به جوملا 1.7 مهاجرت کنم آیا مشکل من حل میشود اگر میشود مطالبم حفظ میماند و اگر مشکلی نیست لطفا راهنمائی چگونگی انجام آن.
دوستانی که محبت میکنند لطفا راهنمائی کاملتر
با سپاس
سلام
دوست عزيز مشكلتون رو توي يك تاپيك پيگيري كنيد
اسكرين شات: تصويري از محيط سيستم عاملتون(حالا ويندوز باشه يا لينوكس فرقي نداره)
وقتي ميگيم اسكرين شات بگيريد يعني يك تصوير با استفاده از دكمه ي print screen براي ما قرار بديد تا ببينيم چه چيزي حذف شده
چه چيزي رو حذف كرديد؟ واضح تر توضيح بديدمن یکی دو تا «منو » از مسیر ( افزونه - نصب/حذف - ماژولها ) حذف کردم
مشكل شما معلوم نيست از چه چيزي نشأت گرفته. احتمال داره تغييرات توي ديتابيس باشه و حتي با آپديت هم مشكل رفع نشه. آموزش انتقال از 1.5 به 1.7 توي دانشنامه وجود دارهاگر به جوملا 1.7 مهاجرت کنم آیا مشکل من حل میشود اگر میشود مطالبم حفظ میماند و اگر مشکلی نیست لطفا راهنمائی چگونگی انجام آن.
اين كار براي شما كه تازه كار هستيد توصيه نميشه. ولي براي اين كار بايد به phpmyadmin بريد و jos_content و jos_section و jos_category ff; آپ بگيريداگر من بخواهم جوملا 1.5 را دوباره نصب کنم منظورم اینه که این جوملا را از هاست پاک کنم و جوملا جدید نصب کنم البته با حفظ مطالبم چکار باید بکنم
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)