-
خطای ورود به مدیریت
با سلام به همه دوستان
من به تازگی کار با جوملا رو شروع کردم
ومپ و جوملا رو نصب کردم البته نه روی هاست بلکه روی کامپیوترم
موقع نصب اسم سایت رو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گذاشتم . این اسم هاستی هست که قبلا ثبت کرده بودم
اما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو وارد می کنم پیغام خطای Internet Explorer cannot display the webpage رو میده
ضمناً من از IE8 می کنم.
و سوال دوم اینکه اگر بخوام اسم سایت رو که هنگام نصب دادم عوض کنم باید چکار کنم؟اگر نتونم وارد مدیریت بشم باید جوملا رو ریموو کنم و دوباره نصب کنم؟ از کجا و چطوری؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-28-2012 11:19 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
در مورد سوال اولتون باید بگم وقتی شما جوملا رو برروی سیستم خودتون نصب کردید باید را بزنید و به سایتتون بروید . نه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]..
YOURFOLDER نام پوشه است که جوملا را در آن نصب کردید.
سوال دوم : فایلconfiguration.php باز کنید و
کد:
var $sitename = 'XX';
به جای XX هر اسمی دیگری میتواند قرار بگیرد که مشخص کننده نام سایت است .
-
-
سلام shmata عزیز
من اینکارو انجام میدم اما نمیشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو هم میزنم اما بازهم همون اتفاق قبل تکرار میشه
-
-
قبل از اینکه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بزنید wamp تون رو فعال کردید ؟ ( یعنی آیکون wamp شما به حالت کیلومتر سفید رنگ در آمد ؟ )
-
-
من wamp server 2 رو نصب کردم آیکونش سبزه نه سفید
البته شکل آیکونش هم با ورژن های قبلی فرق می کنه
-
-
سبز یعنی wamp داره درست کار میکنه . وقتی url مربوط به سایت تون رو در لوکال میزنید چه اتفاقی می افتد ؟
-
-
یعنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو؟
من این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]/administrator رو هم وارد می کنم اما باز همون خطای 404 رو میده
البته یکبار هم جوملا 1.7 رو پاک کردم و از سایت جوملا ورژن 2.5 رو نصب کردم
اما بازهم خطا داد
متاسفانه توی اون فایل آموزشی (همون کتاب آموزش جوملا) این مراحل رو دقیق توضیح نداده . یه مقدار مبهمه
چقد عالی میشد یکی از مدیران یا کاربران حرفه ای این مراحل رو به ترتیب با ذکر جزییات توی سایت میزاشتن چون خیلی از بچه ها این مشکل رو دارن
-
-
درود
دوست عزیز اصلا سخت نیست .
شما وقتی سایتتون را روی لوکال نصب کرده اید برای مشاهده سایت باید در مرورگر خود وارد کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و برای مشاهده قسمت مدیریت هم باید وارد کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]/administrator
اگر باز هم به مشکل برخورد کردید اصلاع دهید تا دوستان راهنمایی کنند .
موفق باشید
-
-
وقتی با خطای 404 موجه میشوید یعنی اون url معتبر نیست (البته اگه آیکون wamp تو سبز باشه)
شما wamp تون رو فعال کنید و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را بزنید بعد از صفحه ای که براتون باز میشه برروی فولدر مربوط به جوملا تون کلیک کنید به این ترتیب میتونید سایتتون رو ببینید
بعد از مشاهده سایت انتهای url کلمه administrator را تایپ کنید و اینتر را بزنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم مطالعه کنید لطفا
-
-
shmata عزیز
خیلی ممنون
با آخرین روشی که توضیح دادین تونستم وارد مدیریت بشم. خیلی از کمک و راهنماییت ممنونم
فقط یه سوال کوچولو : دلیل انگلیسی بودن مدیریت اینه که من ورژن انگلیسی رو نصب کردم؟ چطور میتونم زبان رو فارسی کنم؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)