-
باز نشدن صفحه مدیریتی جوملا
سلام
خسته نباشید
خواهشا کمکم کنید
من وقتی میخوام وارد صفحه مدیریتی جوملام شم ، اولش ارور 404 میومد ولی الانم این میاد:
Warning: require_once(/home/u319229152/public_html/administrator/includes/defines.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in/home/u319229152/public_html/administrator/index.php on line 19
Fatal error: require_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening required '/home/u319229152/public_html/administrator/includes/defines.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/u319229152/public_html/administrator/index.php on line 19
خواهشا کمکم کنید
مبتدی هستم
اینم صفحش:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-21-2012 06:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
دوست عزیز ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملای فارسی تبریک عرض مینمایم .
قسمت مدیریت شما بدون مشکل باز میکند .
ایا هنوز هم با مشکل مواجه هستید ؟
موفق باشید
-
-
صفحه مدیریتم نمیاد !
سلام من تازه سیستم جوملا رو نصب کردم ولی هرکار میکنم وارد صفحه ورود مدیریت نمیشه !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا کمکم کنید
-
-
درود
دوست عزیز ورود شما نیز به انجمن جوملای فارسی تبریک عرض مینمایم .
لطفا قوانین را مطالعه فرماید و سوال جدید را در تایپیک جدید ایجاد نماید .
هاست شما چی هست ؟
یک بار دیگر جوملا را آپلود و فایل اینستال را پاک کنید .
موفق باشید
-
-
مشکل من حل شد، تشکر از انجمن جوملا فارسی
ولی کاش یه کم زودتر پاسخ بدن
بازم ممنون
-
-
سلام
ساعتهای خیلی زیادی ارسال شما بی پاسخ نبوده ! اینرو هر کاربری میتونه در تاپیک مشاهده کنه سوال شما ساعت 9:50 مطرح شده و ساعت 11:58 دیگه شما ادامه ندادید !
فراموش نکنید همه اینجا رایگان در حال فعالیت هستند و بدون شک انسانهای بیکاری نیستند ! زمان تفریح و استراحتشون رو در اینجا صرف میکنند 
به هر حال بعید میدونم هیچ جایی به این سرعت به تاپیکی پاسخ داده بشه ! هرچند که عموماً در خیلی از سایتها بیش از 20 ساعت زمان میگذرد برای پاسخ دهی به سوالات ! به هر حال خوشحالیم که مشکل شما حل شده !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام به همه دوستان
من به تازگی کار با جوملا رو شروع کردم
جوملا رو روی کامپیوترم نصب کردم نه روی هاست
اسم سایت رو هم به اسم هاستی که قبلا ثبت کرده بودم وارد کردم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موقع نصب مشکلی نداشتم اما وقتی میخوام وارد صفحه مدیریت بشم خطای Internet Explorer cannot display the webpage میده
ضمناً من از IE8 استفاده می کنم.
و سوال دوم اینکه اگر بخوام ادرس سایت رو عوض کنم باید چیکار کنم؟ باید جوملا رو ریموو کنم؟ از کجا؟
-
-

نوشته اصلی توسط
mr.sadidi
سلام من تازه سیستم جوملا رو نصب کردم ولی هرکار میکنم وارد صفحه ورود مدیریت نمیشه !
لطفا کمکم کنید
دوست عزیز سایت شما اصلا جوملا نیست بلکه wordpress لطفا سوالتون رو در انجمن مربوطه مطرح کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)