-
مطلب ثابت در تمامی صفحات و قسمت های سایت
سلام
من می خوام یه مطلب رو توی تمامی صفحات و قسمت های سایت داشته باشم. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], من می خوام مطلب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] توی تمامی صفحات ثابت باشه و کاربر به هر صفحه یا بخش سایت که رفت, این مطلب در بالای سایت ثابت باشه.
دوستان لطفا راهنمایی کنین, چون کارام لنگ همینه
ممنون
موفق باشید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط crying sphere : 01-22-2012 در ساعت 03:20 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-22-2012 02:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
با استفاده از یک موقعیت ماژول در جای مورد نظر خود میتوانید این مطلب را در یک ماژول خاص منتشر کرده و در موقعیت مورد نظر نمایش دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
با استفاده از یک موقعیت ماژول در جای مورد نظر خود میتوانید این مطلب را در یک ماژول خاص منتشر کرده و در موقعیت مورد نظر نمایش دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
این ماژول موقعیت چیه؟ میشه بیشتر در این مورد توضیح بدید؟ چون من تازه کار هستم و زیاد با این موارد آشنا نیستم.
خیلی ممنون
-
-
در قالبها شما موقعیتهای مختلف ماژول دارید ! این موقعیت های ماژولها در واقع نمایش دهنده ماژولهای شما هستند که در مدیریت ماژول ها وجود دارند !
مازولها نمایش دهنده هرچیزی در سایت هستند !
اگر تازه کار هستید باید کتاب را بخوانید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)