-
درخواست کمک : عیب کار از کجاست ؟
سلام به دوستان .
من یک تست از سرعت لود سایتم از gtmetrix گرفتم و سایت رو با 2 تا سایتی که از همون شرکتی که من هاست میگیرم مقایسه کردم . یعنی 3 تا سایتی که با هم مقایسه شدن از یک شرکت هاستینگ هستن . نتیجه تست رو در تصویر ذیل می بینید . اونی که گرید f قرمز داره مال من هست متاسفانه . سایت هایی که باهاشون مقایسه شدن به ترتیب از چپ به راست سایت خودم , بعد پی سی دانلود و سومی هم راحت دانلود هستن . دوستانی که اهل فن هستن می تونن بگنن بر اساس نتایج ارائه شده مشکل اصلی کندی و گرید پایین سایت من در مقایسه با دو سایت دیگه چیه ؟ البته از لحاظ لغوی مفهوم ضعف های سایتم رو تا حدی فهمیدم ولی متوجه نشدم این ضعف ها به هاست من برمیگرده یا به خود جوملا . در چند جمله هم بگید ضعف ها کجاست ممنون میشم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-22-2012 03:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
دوست عزیز سرعت سایت به خیلی از عوامل بستگی دارد و با این امار ها نمیشود سرعت سایت را سنجش قرار داد .
یکی از مهمترین مواردی که اون سایت ها را نسب به سایت شما جدا کرده است ان سایت ها از سرور کجازی یا سرور اختصاصی استفاده می کنند . البته بنده نمی دانم سایت شما در چه مورد میباشد اما احتمال می دهم از هاست استراکی استفاده می کنید .
در مورد کد نویسی صحیح و استاندارد و سئو قالب هست که یکی دیگر از عوامل مهم در سرع سایت میباشد .
حجم مطالب و تصاویر هم بی تاثیر نمیباشد .
و اخرین مورد سرعت نت کاربران شما میباشد .
موفق باشید
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
یک تاپیک جدید ایجاد کردید با همین مفهوم و حالا ... ! : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در اون تاپیک مفصل براتون توضیح دادم !
اینکه سایت شما و پی سی دانلود روی یک سرور باشد یک فریب هست ! امکان نداره شما و پی سی دانلود در یک سیستم عامل باشید !
حتی پی سی دانلود و راحت دانلود مطمئناً از یک سرور نیستن ! شاید نهایتاً دیتاسنترشون یکی باشه 
اینرو در آیپیهای هر کدام از سایتها برای دی ان اس میتونید بررسی کنید ! 
جوملا اگر مشکل فوق را داشت باید حل میکرد ! چون استفاده کننده کمی ندارد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
بابت پاسخ دوستان ممنونم ولی مهدی. عزیز مثل اینکه باز هم باعث رنجش شما شدم ولی خدا وکیلی علی رغم قرابت موضوع تاپیک قبلی از لحاظ پاسخ کاملا با این یکی فرق داره. من تو تاپیک قبل پرسیدم هاستینگ عامله یا کد نویسی که در نتیجه هاستینگ موثر شناخته شد . حالا پرسیدم با توجه به اهمیت هاستینگ چرا این دو تا سایت که مثل من از هاست ایران سرویس میگیرن انقدر سریع لود میشن ؟ در هر حالت من به پاسخ نهایی خودم رسیدم . ممنون از توجه و سعه صدر شما در پاسخ دهی مهدی. عزیز
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)