-
چطور به قسمت تاپ منو مطلبی اضافه کنم
سلام
این آدرس سایت من هست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میخام در قسمت تاپ منو چند گزیینه اضافه کنم مثل تماس با ما ، دانستنی ها ، درباره ما . نکته مهم این هست که در قسمت دانستنی ها باید مطالب دیگه ایی هم وارد بشه یک قسمت میخام نوشته بشه سرامیک و قسمت بعد نوشته بشه کاشی و در هر کدوم از اونها مقالات مرتبط با اون بخش رو وارد کنم کتاب آقای زراعتی رو هم خوندم چندان متوجه ریزه کاری تولید این قسمت نشدم لطفا به صورت مرحله به مرحله واسم بگید اول چه کارهایی باید بکنم
پس اینجور شد در تاپ منو -- دانستنی ها --- کاشی --- و در قسمت زیر کاشی سرامیک ---- و در هر قسمت مقالات مرتبط
ممنون میشم راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-23-2012 11:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ابتدا باید
1.مطلب مورد نظر را ایجاد کنید
2.بعد از مدیریت منو ها mainmenu را انتخاب کنید
3.گزینه جدید را بزنید
4.سپس ایجاد یک مطلب خاص را بزنید از قسمت انتخاب, مطلبی که تازه ایجاد کردید را انتخاب کنید و ذخیره
-
-
از راهنمایتون ممنونم ام من میخام اول در منوی بالا یک عنوان با نام دانستی ها ایجاد بشه که زیر مجموعه اون دو گروه کاشی به عنوان گزینه اول و سرامیک به عنوان گروه دوم باشه و در این مجموعه ها مقالات مرتبط با اون رو قرار بدم لطفا طریقه ساخت هر کدوم از موارد بالا رو توضیح بدین
-
-
سلام
برای منوی مادر از منوی جدید نوع فاصله انداز را انتخاب کنید
و برای منوهای فرزند اون منو را با توجه به نمایش نوع مطلب (بلاگ یا دسته مجموعه ها) انتخاب کنید و برای منوی مادر انتخاب کنید ! زیر منویی از منوی مادر خواهند شد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
والا نفهمیدم چطور باید این مراحل رو انجام بدم من مطالب زیادی آماده کردم و مشکلم این هست که نمیدونم چطور باید اونها رو که شاخه بندی هم شده به منوی بالا برد و یا بهتر بگم آیکونش رو در منوی بالا نمایش داد
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
آیا کتاب جوملا را مطالعه کردید ؟
اگر بله با دقت بخوانید !
اگر خیر حتماً بخوانید 
سوالی بود مطرح کنید توضیح میدهیم ! اما سوال شما جوابش یک خط دو خط نیست ! شما باید با ساختار مجموعه ها و بخشها و ساختار کلی مدیریت منوها و ماژولها و ... آشنا باشید تا بتوانید بهترین برداشت را از سیستم داشته باشید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
ممنون مهدی جان بابت وقتی که میزاری
آقا این عکس رو نگاه کن من مطالب رو تهیه کردم و بخش و مجموعه رو هم درست مثل آموزش درست کردم

حال این هم صفحه مدریت منوی بالا

حالا چطور باید تنظیمات رو انجام بدم تا یه زبونه به قسمت منوی بالا اضافه بشه که قمست دانستنی های کاشی و سرامیک عنوان اصلی باشه و وقتی روی اون کلیک میکنی قسمت های کاشی ، مواد اولیه کاشی و لعاب باشه ( البته من قبلا تمام اینها رو ساختم فقط نمیدونم چطور باید آیکنش رو توی منوی بالا قرار بدم
دوستان هم اگه لطف کنن و راهنمایی کنن ممنون میشم
-
-
سلام
منوهای دیگر رو چطور ساختید؟! برای مجموعه و بخش های دیگر هم همونطور بسازید.
یا سئوالتون خیلی پیچیده هست یا خیلی ساده که بیانش رو پیچیده می گید!
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)