-
میخام زیر عکس های محصولاتم قیمت بزنم مثل این سایت ، چیکار باید بکنم؟
سلام یه سری محصول دارم که عکس های اون رو آماده کردم( در این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) و میخام که قیمتش رو زیرش بنویسم باید چه کاری انجام بدم ؟ یه نمونه که دیدم این هست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه راه حل بهتری دارید هم ممنون میشم بهم بگید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-23-2012 12:38 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
این کار رو میخواهید در افزونه خاصی انجام بدید ؟
از چه افزونه ای استفاده کردید ؟ و در کجا تمایل دارید این اتفاق بیوفته در لینکی گذاشتید قیمت هم موجوده.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
والا توی خود افزونه ایی که روی سایتم هست میخام انجام بدم یعنی توی خود سایت افزونه هم اسمش هست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه لطف کنید و به آدرسی که توی ادامه سوالم کرده بو.دم برین میبینید که در اون سایت عکس محصول وجود داره و خیلی ساده قیمت های انواع درجه 1 تا ئرجه 4 همون محصول زیر هم نوشته شده . من هم میخام با همچین سیستمی قیمت اجناس خودم رو زیر هر کدوم بنویسم ( البته محصولات من دقیقا کاشی و سرامیک هست مثل سایتی که واستون گذاشتم )
-
-
سلام
منظورمون اينه كه عكس هايي كه گذاشتيد رو با چه افزونه اي گذاشتيد؟
براي اين عكس ها از افزونه اي خاص استفاده كرديد يا اينكه فقط تصاوير رو توي مطالب وارد كرديد؟
موفق باشيد
-
-
والا افزونه رو یکی از دوستام گذاشت
من میخام یه صفحه مثل این داشته باشم

عکس کاشی باشه و قیمتش هم مثل همین زیرش باشه اگه به صورت شکیل تری هم بشه درستش کرد خیلی خوب میشه
عکس مربوط به این سایت هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)