چطور میتونم عکس هایی که روی سیستم دارم به صورت گروهی به سرور سایتم بریزم چون توی خود قسمت ویرایش باید دونه دونه به مطالبم اضافه کنم و وقت زیادی میگیره اگه امکان داره توضیحاتب در مورد استفاده از ftp هم بدین ممنون میشم

چطور میتونم عکس هایی که روی سیستم دارم به صورت گروهی به سرور سایتم بریزم چون توی خود قسمت ویرایش باید دونه دونه به مطالبم اضافه کنم و وقت زیادی میگیره اگه امکان داره توضیحاتب در مورد استفاده از ftp هم بدین ممنون میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
عکسهاتونو zip کنید و در پوشهآپلود کنید و بعد آنرا از حالت zip خارج کنیدimages/stories/...
من با win rar فشرده میکنم و در همین مسیر قرار میدم ( البته در یک پوشه به نام کارخانه تولید کننده محصولم ، حالا نمیدونم حتما باید به صورت مستقیم در پوشخ ایمیج ریخت هبشه و یا امکان این که درپوشه های تو در توی در همین مسیر هم گذاشته بشه فراهم هست یا من؟) وقتی میخام از حالت rar خارجش کنم میگه سیستم نمیتونه این فرمت رو پشتیبانی کنه . آیا باید حتما با winzip فشده کنم یا با winrar هم اگه گزینه ایجاد وین زیپ رو بزنم مشکل حل میشه و یا اصلا مشکل از کجا میتون ه باشه
سلام
مدیریت هاستینگ ها از RAR پشتیبانی نمی کنند. zip کنید که راحت تر انتقال بدید.
البته میشه کاری کرد که rar رو هم اکستراکت کرد ولی به این سادگی ها نیست. ساده ترین روش zip کردنه
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)