-
اسم مستعار
سلام اسم مستعارم مطالب،بخش ها و ... تغییر دادم
حالا که با اون کلمه هایی که تو گوگل اول بودم وقتی سرچ میکنم باز سایت من میاد بالا ولی وقتی روی سایتم کلیک میکنم پیغام خطای 404 میده
بخاطر اینه که ادرس تغییر کرده؟
تا چند روز دیگه که گوگل بشناستش درست میشه؟
من باید کاری بکنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-23-2012 03:53 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز این مشکل شما ربطی به اسم مستعار نداره . شما احتمالا تنظیمات seo رو فعال کردید ولی به صورت غیر صحیح . درسته ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز این مشکل شما ربطی به اسم مستعار نداره . شما احتمالا تنظیمات seo رو فعال کردید ولی به صورت غیر صحیح . درسته ؟
نه فکر نمیکنم یعنی اشکال از من بوده حالا باید چکار کنم؟
-
-
اسم مستعار رو به چه صورتی تغییر دادید (فارسی یا انگلیسی) ؟
وقتی که تنظیمات SEO سایت تون فعال باشد اسم مستعار به عنوان آدرس URL تون در نظر گرفته میشود .
اگر پیغام 404 مشاهده میکنید یعنی :
1. فرمت url تون درست نیست (مثلا فاصله یا ...) .
2. تاریخ انتشار مطلب تون فرا نرسیده
3. مطلب تون منتشر شده نیست و غیر فعاله
4.فقط برای کاربران ثبت نام شده یا ... قابل مشاهده است
لطفا این موارد رو بررسی کنید .
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اسم مستعار رو به چه صورتی تغییر دادید (فارسی یا انگلیسی) ؟
وقتی که تنظیمات SEO سایت تون فعال باشد اسم مستعار به عنوان آدرس URL تون در نظر گرفته میشود .
اگر پیغام 404 مشاهده میکنید یعنی :
1. فرمت url تون درست نیست (مثلا فاصله یا ...) .
2. تاریخ انتشار مطلب تون فرا نرسیده
3. مطلب تون منتشر شده نیست و غیر فعاله
4.فقط برای کاربران ثبت نام شده یا ... قابل مشاهده است
لطفا این موارد رو بررسی کنید .
ممنونم بابت جواب کاملتون
من اسم مستعارو بصورت انگلیسی نوشتم
فقط یه چیز اون هم اینکه برای یه سری کلمات بینشون فاصله گذاشتم مثلا:Iranian people که وقتی سیو میکردم میدیدم بینشون خط فاصله گذاشته شده پس فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه. اگر این کار من ایرادی داره بفرمایید تا اصلاح کنم؟
موارد 3 و 4 که اشاره کردید نیست
ولی نمیدونم شاید مورد 2 باشه
ضمنا دیگه اون کلماتی که تا دیشب زمان سرچ کردن تو گوگل اولین گزینه بود امروز حتی صفحات 5 6 هم نیست
-
-
سلام
فقط یه چیز اون هم اینکه برای یه سری کلمات بینشون فاصله گذاشتم مثلا:Iranian people که وقتی سیو میکردم میدیدم بینشون خط فاصله گذاشته شده پس فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه. اگر این کار من ایرادی داره بفرمایید تا اصلاح کنم؟
خير اين از خود جوملاست. فاصله بين كلمات كاركتر بيشتري مصرف مي كنه به همين خاطر خود جوملا يك خط تيره ميندازه
ضمنا دیگه اون کلماتی که تا دیشب زمان سرچ کردن تو گوگل اولین گزینه بود امروز حتی صفحات 5 6 هم نیست
اين كار به خاطر تشخيص گوگل هستش. ابلته سرعت اين كار براي شما يك مقدار بالا بوده ومعوملاً چند وقتي صفحات قديم بارگذاري ميشن تا گوگل ربات هاش رو بروز كنه.
توي تغيير اسم مستعار بيشتر دقت كنيد. قبل از اينكه سايت رو آپلود كنيد اسم مستعار رو درست كنيد تا به مشكل برنخوريد
موفقباشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)