-
در کامپوننت کا2 میشه مطالب رو به هسته انتقال داد؟
سایتی با جوملا 1.5 دارم که بر پایه کا2 هست میخوام به نسخه 2.5 بعد از انتشارش ارتقا بدم ولی نمیدونم با مطالب کا2 چه کار کنم ، بعد از انتقال باید کا2 سازگار نصب کنم یا خود بروز میشه ، اگه باید نصب کنم چه طور مطالب رو بهش تزریق کنم و بعد از تزریق چه طور اون ها رو به هسته ی خود جوملا منتقل کنم و ک2 رو حذف کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-23-2012 03:57 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
کانورتوری برای K2 طراحی نشده. علتش هم معلومه.فرضاً توی مطالب جوملا ما کامنت نداریم ولی توی k2 داریم؛ برای بروزرسانی این جدول بلا استفاده می مونه!
البته گفته میشه که جوملا 2.5 افزونه هاش به 1.7 میخوره(البته بعضی هاش) بنا بر این فکر نکنم با آپدیت مشکلی داشته باشید
یاحق
-
-
سلام
کی2 برای جوملا 1.7 نسخه داشت اما بتا ! پس برای نسخه 2.5 هم بدون شک نسخه خواهد داد ! فراموش نکنید این کامپوننت محصول سایت joomlawork هست که یک سایت یونانی و از قدرتمندترین و قدیمیترین فعالان مامبو/جوملا هست و همیشه افزونه های خود را برای جوملا منتشر کرده است ! حتی زمانی که مامبو در حال تمام شدن بود این سایت همچنان برای افزونه های مامبویی خود نسخه میداد و الان هم برای افزونه های تجاری خودش نسخه میده ! به هر حال سایت قدرتمندی پشتش هست ! میتونید اعتماد کنید بهشون !
ظاهراً یک پیغام خصوصی هم ارسال فرموده بودید که وقت نشد جواب بدم. اگر فرمایش خاصی (خارج از سوالات) دارید بیان کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)