-
عدم امکان ورود به صفحه مدیریت، پس از نصب روی هاست
سلام دوستان عزیز، خسته نباشید<br>
من پس از نصب جوملا 1.7.3 روی هاست، امکان ورود به صفحه مدیریت را ندارم و در صفحه admin همه چیز درست است، فقط قسمت ورود یوزرنیم و پسورد وجود ندارد.<br>
ضمنا در C-Panel زمان آپلود بصورت زیپ، از کنترل پنل خارج می*شود و آپلود هزاران فایل فوق*العاده زمانبر و خسته*کننده است خواهشمندم راهنمایی فرمایید.<br>
<a href="http://www.yassini.ir" rel="nofollow" target="_blank">www.yassini.ir</a>
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-24-2012 04:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
دوست عزیز ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
به احتمال زیاد سرعت نت شما پایین میباشد و فایل ها به درستی آپلود نشده اند . یک بار دیگر جوملا را آپلود و فایل اینستال را پاک نماید و تست کنید .
موفق باشید
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
جناب kianesfahan از اینکه سریعا پاسخ بنده را دادید صمیمانه سپاسگزارم. نمیدانم شما لینک بنده را چک کردید و خودتان مشکل را مشاهده نمودید یا نه؟ اما در رابطه با آپلود مجدد که فرمودید، مشکل من اینست که در کنترل پنل هاستی که استفاده میکنم ، محدودیت و یا مشکلی در رابطه با آپلود فایلهای فشرده (با هر فرمتی)وجود دارد، و دیگر اینکه در قسمت فایل منیجر کنترل پنل، در صورتی که فایل فشرده را آپلود کرده باشم، امکان خارج کردن فایل از حالت فشرده وجود ندارد، و با این توصیف، در حالیکه با همین اینترنت 256 که دارم، فایل فشرده را ظرف 7 تا 10 دقیقه آپلود میکنم، اما با استفاده از "فایل زیلا" برای آپلودکل مجموعه،که نزدیک به 7000 فایل میشود ، نزدیک به 5 تا 6 ساعت زمان میبرد. آیا به نظر شما طبیعی است؟ یا اینکه مشکلی وجود دارد؟ آیا راه حلی به نظرتان میرسد؟ با سپاس مجدد
-
-
درود
دوست عزیز چه طور در cpanel شما امکان خارج کردن فایل از حالت فشرده نیست ؟؟؟!!!! مگر چنین چیزی ممکن است ؟
شما فایل ها را تک تک آپلود کرده اید ؟
آیا اصلا هاست شما Cpanel میباشد ؟
با جوملا سازگاری دارد ؟
موفق باشید
-
-
بله دقیقا همینطور است، ببینید این دامین من است: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و هاست را هم از اینجا گرفته*ام: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
درود
دوست اینکه هاست Cpanel قابلیت خارج کردن فایل از حالت فشرده را نداشته باشد غیر ممکن میباشد !!!!
سایتی که شما معرفی کردید را هم تا حالا بنده باهاش کار نکردم . بهشون تیکت بدهید که ایا هاست هاشون با جوملا سازگاری دارند ؟
اگر زیاد برای هاست هزینه نکرده اید اطلاع دهید تا سایتی را معرفی کنم که هاست ارزان ارائه می دهد . جوملا را نیز به صورت رایگان نصب می کند .
موفق باشید
-
-
بسیار سپاسگزار میشوم ، چنین هاستی را معرفی فرمایید.
-
-
درود
اطلاعات لازم برای شما پیغام خصوصی میشود .
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)