با سلام خدمت شما دوستان عزیز من وقتی به قالب نصب میکنم وقتی به سایتم میرم هیچ منویی نمیبینم و فقت یک هدر و مطلبه که وجود داره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا کمک کنید

با سلام خدمت شما دوستان عزیز من وقتی به قالب نصب میکنم وقتی به سایتم میرم هیچ منویی نمیبینم و فقت یک هدر و مطلبه که وجود داره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود
دوست عزیز مشکل از قالب شما میباشد . در ضمن هاست های رایگان با جوملا سازگار نیستند .
موفق باشید
اگه که با هاست رایگان ساز گار نیست پس چرا قالب اصلیش نمایش داده میشه قالب رو تقیر دادم ببین
درود
دوست عزیز منظور بنده از سازگاری قالب نبود !!! همان طور که عرض کردم قالب مشکل دارد .
کلا جوملا با هاست های رایگان سازگار نیست و هاست های رایگان مشکلات مربروط به خود را دارند .
موفق باشید
سلام
میشه بفرمایید جومل چه ناسازگاری با هاستهای رایگان داره !؟
عمدتاً هاستهای رایگان مشکلاتی دارند ! اما جوملا هیچ مشکلی با هاستهای رایگان نداره !
هاستهای رایگان مشکلات خاص خودشون رو دارند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
درود
مهدی جان اکثر هاست های رایگان ویندوز میباشند . و تا جایی که علم بنده میرسد جوملا زیاد با ویندوز سازگاری ندارد .
این که گفتم جوملا با هاست های رایگان سازگار نیست منظور بنده این نبود که مشکل از جوملا میباشد . بلکه مشکل از هاست ها میباشد .
در مورد اینکه هاست های رایگان مشکلات مربوط به خودشان را دارند هم هیچ گونه شکی نیست
موفق باشید
خب من متوجه منظور شما میشم ! اما کاربری که هنوز آشنا نیست از جمله قبلی شما برداشت دیگه ای میکنه !
چون شما در حال لطف به دوستان هستید درخواستم اینه که هنگام پاسخدهی با دقت بیشتری توضیح بدید که برداشت همان منظور شما باشد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
درود
چشم آقا مهدی
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)