-
سوال در مورد ماژول gk4
عرض ادب خدمت بزرگواران
دوستان من 1 مشکلی با ماژول
Module News Show Pro GK4
دارم
در قسمت دیتا سورس این ماژول که دیتاها رو فراخوانی میکنه بصورت دیفالت فقط جولا آرتیکل و جوملا کتگوری رو داره
در صورتی که مطالب من در کتگوری و آیتم های کمپوننت k2 هست
و میخام از قسمت دیتا سورس کتگوری های k2 فراخوانی بشه
چکار میتونم بکنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سپاس
محمدرضا
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-24-2012 12:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
تنظيمات مطالب توي basic setting نيستش؟
از basic setting يه عكس بندازيد
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
تنظيمات مطالب توي basic setting نيستش؟
از basic setting يه عكس بندازيد
موفق باشيد
نه دوست عزیزدر بیسیک ستینگ هم نیست
-
-
شما باید در تنظیمات ماژول قسمت Article Layout گزینه Header Link تون on باشد و در قسمت Data Source باید Category مورد نظر تون رو انتخاب کنید .
آنوقت برای عکسهای شما عنوان مطالب را هم نمایش میدهد .
به تنظیمات Amount pages, Amount column و Amount rows و text limit توجه کنید اینها در قسمت Article Layout هستند.
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
شما باید در تنظیمات ماژول قسمت Article Layout گزینه Header Link تون on باشد و در قسمت Data Source باید Category مورد نظر تون رو انتخاب کنید .
آنوقت برای عکسهای شما عنوان مطالب را هم نمایش میدهد .
به تنظیمات Amount pages, Amount column و Amount rows و text limit توجه کنید اینها در قسمت Article Layout هستند.
تشکر ازینکه به سوالم جواب دادین
اما گویا سوال رو خوب متوجه نشدید
در قسمت Data Source گزینه های joomla!categoriesو همچنین joomla! articlesموجود هست
اما من کتگوری و آیتم های k2 رو میخام
-
-
خوب دوست عزیز اگر k2 نصب کردید مجموعه ها را در آن ایجاد کنید تا در ماژول تون بتونید ازش استفاده کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
خوب دوست عزیز اگر k2 نصب کردید مجموعه ها را در آن ایجاد کنید تا در ماژول تون بتونید ازش استفاده کنید.
مشکل دقیقا همینجاست
من مجموعه ها و آیتم ها رو ایجاد کردم
اما سورسش در ماژول نمیاد فقط سورس مطالب و مجموعه های جوملا میاد و مجموعه ها و مطالب k2نمیاد
-
-
با نصب ورژن جدید News Show Pro GK4 مشکلم حل شد
سپاس از همه گی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)