-
یک مشکل عجیب
سلام .قبلا روی هاستم جوملا رو نصب کرده بودم . جدیدا هاستم رو تغییر دادم و کل بک آپه هاست قبلی رو روی هاست جدید انتقال دادم . mysql رو هم ایمپورت کردم و کانفیک جوملا رو به تنظیمات جدید تغییر دادم ، مثل یوزر ، پسورد و دیتا بیس الان بالا میاد جوملا و سایت دیده میشه فقط مشکل اینه که وارد آدرس ادمین که میشم این پیغام دیده میشه :
کد:
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
More information about this error may be available in the server error log.Additionally,
a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
چطوری مشکل رو حل کنم ؟
ویرایش توسط safajuy : 01-25-2012 در ساعت 01:08 PM
دلیل: قالب متن اصلاح شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-24-2012 02:14 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کسی نمیتونه این مشکلو حل کنه ؟!!! من فکر کردم اینجا خبره های جوملا هستن !!!
-
-
سلام
اين مشكل به چه صورت نمايش داده ميشه؟
صفحه مديريت بالا مياد و اين خطا در بالا نمايش داده ميشه يا اينكه كلاً مديريت بالا نمياد و اين خطاداده ميشه.
آدرس سايت رو حتماً قرار بديد
--------
براي پاسخگويي بايد صبور باشيد. بعضي اوقات به خاطر مشغله كاري يا بالا اومدن يه سري تاپيك ها مشكلات رسيدگي نميشه
موفق باشيد
-
-
مرسی که جواب دادین . صفحه ی مدیریت بالا نمیاد و این پیام روی صفحه ظاهر میشه . من تصویرشو ضمیمه می کنم ببینید .
-
-
سلام
دوست عزیز بهتر بود هنگام انتقال ازمدیر هاست جدید میخواستید که کار انتقال هاست رو به عهده بگیره اینجوری ایشون فقط یه فول بک اپ از هاست قبلی شما گرفته و در هاست جدید ایمپورت میکرد و اینجوری آب از آب تکون نمیخورد
اما مشکل فعلی شما به نظرم از فایل htaccess باشه
برای امتحان این مطلب کافیه اون فایل رو حذف کنید
ببینید درست میشه
اگر درست شد باید فایل فوق رو ویرایش کنید
البته تنظیمات فایل config رو هم باید درست انجام داده باشین
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)