با سلام خدمت دوستان .
درخواست یک آموزش را دارم گفتم مطرح کنم شاید کسی از دوستان سراغ داشته باشه .
آموزش کد گذاری صفحات وب را میخواستم . کسی از دوستان فیلمی . Pdf چیزی دارد به ما هم بدهد ؟
ممنون میشم دسوتان راهنمایی کنند

با سلام خدمت دوستان .
درخواست یک آموزش را دارم گفتم مطرح کنم شاید کسی از دوستان سراغ داشته باشه .
آموزش کد گذاری صفحات وب را میخواستم . کسی از دوستان فیلمی . Pdf چیزی دارد به ما هم بدهد ؟
ممنون میشم دسوتان راهنمایی کنند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزیز منظورتون از کد گذاری چیه؟
اگه میخواید کسی مطالب سایتتون رو کپی نکنه میشه گفت غیرممکنه!
اما با افزونه anticopy تا یه حد قابل قبولی جلوی این کار رو می تونید بگیرید!
درضمن بد نیست به سایت زیر هم یه سر بزنید افزونه کدگذاری صفحات هست البته فقط مخصوص اعضای VIP هست !
موفق باشید
ویرایش توسط safajuy : 01-24-2012 در ساعت 07:50 PM دلیل: حذف لينك
درود
نه . منظور بنده لایسنس گذاری هست . مثلا بنده که الان یه سایت برای شخصی طراحی میکنم برنداره خودش برای کس دیگه ای نصب کنه .
البته با Zend میشه . اما میخوام به روش اصولی این کار انجام بگیره . کسی از دوستان اموزش کامل و جامعی سراغ دارند ؟
سلام
مي تونيد با ionCube يا base64 كد كنيد ولي اين كدها هم براحتي قابل ديكد شدن هستند. به اندازه ي نرم افزار هايي كه توي نت وجودداره دوبرابرش كرك وجود داره.
امن ترين راه اينه كه قسمتي ازفايل ها رو از روي سايت خودتون لود كنيد. البتهاينكار خيلي سرورتون رو مشغول مي كنه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نرم افزار يون كيوب تجاريه و بايد خريداري بشه
موفق باشيد
درودنوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تشکر میلاد جان
میشه در مورد این عبارتی که گفتی یه توضیحی بدی ؟ البته یه جا مطالعه کردم اما منظورشو متوجه نشدم
ممنون میشم اگر توضیحی بدی
شما براي فرضاً عكس هاي قالبتون به جاي اينكه آدرس رو بصورت نسبي واردكنيد؛ مثلاً به اين صورت:
images/pic.png
اونها رو بصورت مطلق واردمي كنيد؛ مثلاً به اين صورت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با اين كار عكس ها از سايت شما لود ميشه
براي اينكه تصاوير در حالت عادي نشون داده نشن هم بايد براي پوشه يه htaccess بنويسيد كه اجازه ي نمايش رو نده و عكس ها قفل بشن
البته اين فقط در مورد عكس ها بود. شما ميتونيد آدرس فايل هاتون رو هم به اين صورت در بياريد
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)