سلام
من 1.7.3 رو به 1.7.4 آپ دیت کردم ولی هیچ تغییری تو سایتم ندیدم!!

سلام
من 1.7.3 رو به 1.7.4 آپ دیت کردم ولی هیچ تغییری تو سایتم ندیدم!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
منظورتون چه تغییراتی است پیغامی مشاهده نکردید یا تغییرایت محسوسی در قالب ندیدید .
به پایین سایت تون دقت کنید
به جای Version 1.7.3 چه نسخه ای را مشاهده میکنید ؟[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] is free software released under the [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. Version 1.7.3
سلام
اگر در خبر اعلام شده [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دقت کنید نسخه امنیتی بوده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مدیریت جوملا > سایت > اطلاعات سیستم > نسخه جوملا
موفق باشید
کدوم قسمت! نه همه چی مثل قبل هست
همه موارد باید مثل قبل باشد چرا که نسخه 1.7.4 نسبت 1.7.3 تغییری نکرده ! تنها 4 مشکل امنیتی حل شده پس در واقع شما تغییر محسوسی نمیبینید.
اگر فایل ها را جایگزین کردید نگران نباشید و منتظر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باشید تا منتشر بشه و جوملا 1.7.4 را به 2.5 ارتقا دهید تا شاهد تغییرات باشید
یا علی
ممنونم
کی جوملا 2.5 رو میتونم از جوملا فارسی دانلود کنم؟
اخبار جوملا فارسی را دنبال کنید.
زمان زیادی نیاز نیست صبر کنید![]()
درستهنوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قراره جوملا 2.5 فارسی با تاریخ جلالی بسیار عالی منتشر بشه
منتظریم و ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)