سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 47

موضوع: مامبو کاملا فارسی - سایت مامبو لرن و ....

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مامبو کاملا فارسی - سایت مامبو لرن و ....

سلام دوستان
    از اینکه چند روزی نبودم معذرت می خواهم . هاردم سوخته و از فردا همیشه در انجمن هستم .

مامبو کاملا فارسی در راه است ... فقط یه مشکلی که برخودم این بود که سایت مامبو لرن الان با یک صفحه انگلیسی بالا میاد گه گفتم اطلاع بدم آقای فیروزمندان در جریان باشند ..

من و همه دوستان منتظر مامبو کاملا فارسی هستیم پس از آقای فیروزمندان خواهش می کنیم که هم مامبو لرن رو راه بندازن و هم مامبو کاملا فارسی رو در دسترس دوستان قرار بدهند .

از همه دوستانی که مایل هستند به مامبولرنی های عزیزمون کمک کنند تقاضا داریم به آقای فیروزمندان پیغام خصوصی بدهند که کار ها خوب پیش بره .

از دوستان قالب ساز تقاضا داریم که هر قالب کاملا فارسی رو که پیدا کردن یا خودشون فارسی کردن برای آقای فیروزمندان بفرستند که ایشون در سایت قرار بدهند .

از کامپوننت و ماژول و مامبوت نویس های عزیز تقاضا داریم آنچه را که فارسی کردند برای مسولین مامبو لرن بفرستند که در سایت جدید قرار بگیرد .

در نهایت من با این تاپیک که در قسمت انتقادات و پیشنهادات هست . خواستم علاوه بر کمک کوچکی که از دستم بر میاد از دوستان خواهش کنم که هر چه زود تر وعده هایشان رو عملی کنند و دوستان ممبولرنی رو خوشحال کنند .

منتظر نظرات دوستان هستیم

بای

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)