بله .....
باز هم سلام ...
دوستان عزیز ...
من با amirb55 موافقم ...
[quote author=amirb55 link=topic=431.msg2381#msg2381 date=1141452047]
سلام
من با نظر دردسر براي رايگان بودن موافقم اما اينو به کاربراي سايت ميگم که دوستان عزيز حتما و در حد توان مالي خود به سايت و گروه کمک کنن و يادمون باشه اگه کمک کنيم اين گروه به کارش ادامه ميده و اگر کمک نکنيم معلوم نيست چي ميشه !
ببينيد کافيه يه بار که ميخوايد بريد پيتزايي نريد و هزينه اش رو به مامبو کمک کنيد !!! (ببخشيد اين مثال رو زدم ولي واقعا 2 تا پيتزا ميشه 5 تومن اين 5 هزار تومن رو هر کدوم ما 2 بار در سال بديم ميشه خودش مثل فروختن مامبو بدون اينکه وجه کار بياد پايين)
من خودم تو مامبو آي آر هم حق عضويت پرداخت کردم 10 تومن هم الان که اين سي دي جديد رو 6 تومن دادن بيرون رفتم و براي شرکت خريدمش !!! با وجود اينکه برنامه رو دانلود کرده بو دم و نيازي نداشتم ولي براي اينکه کمکي به مامبو آي آر کرده باشم اين پلا رو دادم اينجا هم حاضرم حق عضويت يا خريد سي دي يا کمک دونات!! انجام بدم البته در همين حد 10-تومن و 5 تومن که البته اگه خدا بخواد در ميتونم در فواصل زماني اين کمک ها رو تمديد کنم يعني مثلا هر دو سه ماه يه بار کمک کنم !
البته کمک غير مالي هم ميشه کرد مثلا فرستادن مشتريهاي هاست و دومين و براي گروه البته کساني که تو کار طراحي سايت نيستن ميتونن اگه مشتري براي طراحي سايت داشتن (کسي سايت ميخواست) به گروه معرفي کنن من خودم اين مورد آخر رو چون خودم کار ميکنم نميتونم انجام بدم !
مواردي هم که دردرسر در 3 تا نوشته بالاتر گفته هم هست .
اما باز هم تا کيد ميکنم همه دوستان خود رو مکلف به کمک کنند و باور کنيم فارسي کردن کار سختي هست من الان 3 ماهه دارم يه پرتالي رو فارسي ميکنم هنوز تموم نشه و خوب ميفهمم اين بندگان خدا چه زحمتي ميکشن
باشد هميشه همگي شاد باشيم
[/quote]
آقای webpen اگر مایل باشید می تونیم در چت یاهو بیشتر بحث کنیم و جاش نیست که من دوباره اینجا یه عالمه دلیل بیارم ..
خوب دوستان .. همون طور که از قبل گفته بودم .. اگر مامبو مامبولرن همچنان رایگان بمونه ..... هواداران و طرفداران اون روز به روز بیشتر می شه ....
[quote author=dardesar link=topic=431.msg2370#msg2370 date=1141411994]
و با این پولی که می گیرید چند تا مشکل پیش میاد ...
1 . مشتری ها کم میشه ...
2 . طرفدار ها کم می شه ..
3 . خیلی از دوستان توان مالیی ندارن و خریداری نمی کنن و این شنس رو از دوستان گرفتین که با مامبو آشنا بشن و چیز یاد بگیرن ..
4 . فکر نکنین همه می تونن پرداخت کنن . خیلی از دوستان توان مالی ندارن ... این رو باید پذیرفت که واقعا خیلی ار دوستان می خوان یاد بگیرن ولی توان مالی ندارن . خیلی تعدادشون بیشتر از طبقه بالای جامعه است .
5 . همه جا توی اینترنت پر می شه که آقای فیروزمندان هم مثه همه توی اینترنت مغازه باز کرده و داره مامبو می فروشه ( اینم از فرهنگ ایرانی ها ) . ما می دونیم آقای فیروزمندان خیلی زحمت کشیندن و بیشتر از اینا حق به گردن ما دارن . ولی بپذیرید که ...... خیلی ها نمی فهمند .
6 . یکی اشتراک سالیانه می گیره و فردا نسخه مامبو شما رو مجانی می گذاره روی نت و شما می مونید و 4 تا مشتری و بدون طرفدار . ( از ایرانی ها همه کاری بر میاد )
ولی .. اگه همچنان رایگان باشه ...
1 . همه می گن ای ول که مجانیه ...
2 . خیلی ها که وافعا می خوان کار کنن میان طرف شما .
3 . گروهتون گسترش پیدا می کنه .
4 . همه دوستان به نیکی از شما یاد می کنن . همه قدر کار شما رو می دونن . همه همایت می کنند . ( حمایت معنوی تا اینجا )
شما میتونید از این راه ها پول در بیارین :
1 . هاست بفروشید و مامبو روش نصب کنید خودتون بدید به مشتری
2 . تبلیغات بگیرید . ( با گذشت زمان بیننده هاتون زیاد میشه ..
3 . برای تبلیغات پیش فرض مامبو سرمایه گذاری کنید .
4 . دامین ثبت کنید .
5 . کمک های مالی از دوستانی که مایلند بگیرید .
6 . کاپوننت و ماژول اختصاصی برای کسانی که میخوان بنویسید و بفروشید .
7 . قالب اختصاصی برا کسایی که می خوان بسازید و بفروشید .
8 . هزاران کار دیگه ..
[/quote]
دوستان نظر بدید .... دلیل بیارین ... و به اوپن سورس و رایگان بودن مامبو کمک کنید ....

علاقه مندی ها (Bookmarks)