سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 5 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 47

موضوع: مامبو کاملا فارسی - سایت مامبو لرن و ....

farhad
    Guest

Re: مامبو کاملا فارسی - سایت مامبو لرن و ....

ولی با این کار یه جوری کار رو خراب می کنید .
    همه جا می گن آقای فیروزمندان هم ..... پول می گیره .....
    ببینید دوست عزیز.... این پول رو آقای فیروزمندان نمیگیرن که واسه خودشون باشه و یا یک راه کسب درآمد باشه.......
    شاید با این کار یک بخش کوچکی از هزینه های موجود سایت ( اجاره سرور اختصاصی + هزینه نگهداری و ... ) رو تامین کنه و مطمئن باشید که از این پول یک ریال هم نه توی جیب من میره و نه آقای فیروزمندان و نه اعضای تیم، همونطور که آقای فیروزمندان گفتن..تیم مامبولرن نه به شرکت و نه به موسسه ای وابسته هست و نه کسی برای کار در تیم و انجمن از جایی و یا کسی پولی میگیره...هر کسی که توی تیم کار میکنه با عشق اومده و چشم داشتی به چیزی نداره... بهترین دستمزد برای ما اینه که شما به راحتی بتونید از مامبو استفاده کنید و کمک ناچیزی در گسترش فرهنگ اوپن سورس و گسترش مامبو در ایران بشه.

با این کار ..تیم مامبولرن میتونه بهتر و مفید تر ظاهر بشه و امکانات بیشتری رو برای استفاده شما مهیا کنه.

مطمئن باشید مامبوی کاملا فارسی تیم مامبولرن یکی از کامل ترین و بی نقص ترین نسخه ی این سیستم مدیریت محتوا هست و حرف های زیادی برای گفتن داره.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

البته فکر میکنم نظر دردسر جان هم چیز دیگه ای هست. ایشون هم میدونن که چه جوی بر کشور ما حاکم هست و منظورشون اینه که ما هم مثل بعضی سایت ها و دوستانی که با گرفتن پول از کاربر ها سو استفاده میکننن به نظر نرسیم. به نظر من پیشنهاد دونات بهتر هست. چون دوستانی مثل خود دردسر جان که به کار علاقمندن کمک میکنن. ضمنا اگر دوستان در ضمینه هاستینگ هم ما رو یاری کنن و هاست مامبو رو از ما بگیرن تا حدودی مشکلان کم میشه.

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

به نظر من شما روي گرفتن تبليغات برنامه ريزي كنيد كه بتونيد درآمد زايي داشته باشيد. مسلما" با ارائه كارهاي قوي بازديدكننده شما بالا ميره و راحت ميتونيد تبليغات بگيريد.

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

ایمان جان حرف شما کاملا درست و منطقی است اما اگر به نگاه به انجمن بندازی میبینی که یک تاپیک برای حمایت از مامبولرن باز کردیم و همین پیشنهاد شما رو اونجا نوشتیم .

تعداد کلیک هایی که روی این تاپیک شده تا الان حدود 70 بار هست . که این تعداد هم کلیک های مدیران انجمن بوده ... !!!

متاسفانه یه عده مقداری کم لطفی میکنند و بیشتر به فکر منفعت و سود خودشون هستند .

اگر شما فکر میکنی با تبلیغات میشه هزینه ها رو در آورد ، پیشنهاد میکنم شما مسئولیت این کار رو بر عهده بگیری و این کار رو انجام بدی .
    با این کار هم به ما لطف بزرگی کردی و هم کاربران ...

یا علی

در کمک‌های تیم مامبو لرن هیچ تردیدی وجود نداره، واقعا هر وقت به مشکل برخوردیم بدون اینکه انگیزه مالی داشته باشن هر کاری که میشده انجام دادن. در مورد سایت من، بارها و بارها مشکل سایت رو برطرف کردن بدون اینکه یک ریال درخواست کنند.

من خودم خیلی وقت ها خجالت می‌کشم که چیزی ازشون بخوام.
    من اومدم تو اینترنت یک نرم افزار فارسی مجانی که کلی روش کار شده رو دانلود کردم، ابتدا که چیزی بلد نبودم ،ی بچه های مامبو برام نصب کردن. یه سایت برای خودم درست کردم و هر وقت هم به مشکل برخوردم بچه های تیم مامبو مجانی برای حلش کردن.
    این عادلانه نیست!
    من فکر میکنم اگر همه چیز اینطوری بخواد رایگان تموم بشه تیم مامبو به زودی خسته میشن.
    من فکر می کنم اگر بخوایم خدمات خوب از تیم مامبو دریافت کنیم باید از مامبو لرن حمایت مالی بکنیم.
    البته اینکه هر کس بیاد یه خورده پول بده و این جور کارها عملی نیست. فکر میکنم حق عضویت سه ماهه، سالیانه و نامحدود 5000، 10000، 15000 تومان ایده بهتری باشه.

من با کمال میل حاضر هستم حق عضویت بپردازم.

مامبو پولی بشه یا نشه ؟؟؟

باز هم سلام به دوستان همیشگی مامبو و مسولین مامبو لرن ..
    ببینید مثل اینکه منظور من رو کامل متوجه نشدید ...

سیامک جان منظورم رو فهمیده ..
    [quote author=سیامک link=topic=431.msg2320#msg2320 date=1141328141]
    البته فکر میکنم نظر دردسر جان هم چیز دیگه ای هست. ایشون هم میدونن که چه جوی بر کشور ما حاکم هست و منظورشون اینه که ما هم مثل بعضی سایت ها و دوستانی که با گرفتن پول از کاربر ها سو استفاده میکننن به نظر نرسیم. به نظر من پیشنهاد دونات بهتر هست. چون دوستانی مثل خود دردسر جان که به کار علاقمندن کمک میکنن. ضمنا اگر دوستان در ضمینه هاستینگ هم ما رو یاری کنن و هاست مامبو رو از ما بگیرن تا حدودی مشکلان کم میشه.
    [/quote]

ببینید ... اگر پولی دریافت کنید همه میگن مامبو پولی شده .. تازه شما فوقش می تونید 20000 تومان در سال بگیرید یا مثلا 50000 تومان ....
    و با این پولی که می گیرید چند تا مشکل پیش میاد ...
    1 . مشتری ها کم میشه ...
    2 . طرفدار ها کم می شه ..
    3 . خیلی از دوستان توان مالیی ندارن و خریداری نمی کنن و این شنس رو از دوستان گرفتین که با مامبو آشنا بشن و چیز یاد بگیرن ..
    4 . فکر نکنین همه می تونن پرداخت کنن . خیلی از دوستان توان مالی ندارن ... این رو باید پذیرفت که واقعا خیلی ار دوستان می خوان یاد بگیرن ولی توان مالی ندارن . خیلی تعدادشون بیشتر از طبقه بالای جامعه است .
    5 . همه جا توی اینترنت پر می شه که آقای فیروزمندان هم مثه همه توی اینترنت مغازه باز کرده و داره مامبو می فروشه ( اینم از فرهنگ ایرانی ها ) . ما می دونیم آقای فیروزمندان خیلی زحمت کشیندن و بیشتر از اینا حق به گردن ما دارن . ولی بپذیرید که ...... خیلی ها نمی فهمند .
    6 . یکی اشتراک سالیانه می گیره و فردا نسخه مامبو شما رو مجانی می گذاره روی نت و شما می مونید و 4 تا مشتری و بدون طرفدار . ( از ایرانی ها همه کاری بر میاد )

ولی .. اگه همچنان رایگان باشه ...
    1 . همه می گن ای ول که مجانیه ...
    2 . خیلی ها که وافعا می خوان کار کنن میان طرف شما .
    3 . گروهتون گسترش پیدا می کنه .
    4 . همه دوستان به نیکی از شما یاد می کنن . همه قدر کار شما رو می دونن . همه همایت می کنند . ( حمایت معنوی تا اینجا )

شما میتونید از این راه ها پول در بیارین :
    1 . هاست بفروشید و مامبو روش نصب کنید خودتون بدید به مشتری
    2 . تبلیغات بگیرید . ( با گذشت زمان بیننده هاتون زیاد میشه ..
    3 . برای تبلیغات پیش فرض مامبو سرمایه گذاری کنید .
    4 . دامین ثبت کنید .
    5 . کمک های مالی از دوستانی که مایلند بگیرید .
    6 . کاپوننت و ماژول اختصاصی برای کسانی که میخوان بنویسید و بفروشید .
    7 . قالب اختصاصی برا کسایی که می خوان بسازید و بفروشید .
    8 . هزاران کار دیگه ..

نظر من اینه که با مبلغ کم ... کار خودتون رو خراب نکنین و بگذارید پیشکسوت رایگان ها باشید ....

یا حق !

من موافق نیستم.
    این‌ها وعده سر خرمنه که از طریق هاست و تبلیغ پول دربیارن.
    واقعیت اینه که بعد از یه مدت کار مجانی هر کسی هر قدر هم به کارش علاقمند باشه خسته میشه. و میزاره کنار.

منر قبلا هم گفتم ، خودم هم مشکلات مالی دارم . ولی فکر میکنم برای دریافت خدمات بهتر باید حق عضویت پرداخت بشه. اگر هم مبلغش مناسب باشه تعداد اعضا بیشتر میشه...

من با کمال میل حاضرم برای عضویت و تمدید عضویت و دریافت خدمات بهتر در آینده پول پرداخت کنم.

خوب شما یه کاری بکن و کمک مالی بکن ...
    چرا می خوای همه پول بدن ؟؟
    فکر نمی کنی یکی واقعا واقعا پول نداشته باشه به خاطر حرفای تو نتونه مامبو کار کنه ؟
    بهتر نیست به بقه هم فکر کنیم ؟

هر خدمتی و هر زحمتی مستلزم پرداخت هزینست.
    این که اینقدر بحث نداره.

جناب دردسر عزیز! خودت رو به جای یکی از اعضای تیم مامبو بزار...
    بعد قضاوت کن.

بعد هم اینقدر شلوغش نکنید. همه ما هر دو ماه مبلغ زیادی (بیش از 15 یا بیست هزار تومان) پول تلفن، اکانت ایرنترنت، اگر سایت داشته باشیم هزینه هاست و... میدیم.
    حالا دریافت اینهمه کمک و خدمات رایگان هیچ ارزش مالی نداره؟
    دوست عزیز!
    پیشنهاد من بیش از اینکه نفعش به تیم مامبو برسه. متوجه خود ماست. یک هفته بچه های مامبو نباشن کلی مشکل برای ههمون پیش میاد. که البته اومد!

در هر حال من فقط نظر شخصی‌ام رو گفتم.

تشکر شده 8 بار در 6 ارسال

سلام
    من با نظر دردسر براي رايگان بودن موافقم اما اينو به کاربراي سايت ميگم که دوستان عزيز حتما و در حد توان مالي خود به سايت و گروه کمک کنن و يادمون باشه اگه کمک کنيم اين گروه به کارش ادامه ميده و اگر کمک نکنيم معلوم نيست چي ميشه !
    ببينيد کافيه يه بار که ميخوايد بريد پيتزايي نريد و هزينه اش رو به مامبو کمک کنيد !!! (ببخشيد اين مثال رو زدم ولي واقعا 2 تا پيتزا ميشه 5 تومن اين 5 هزار تومن رو هر کدوم ما 2 بار در سال بديم ميشه خودش مثل فروختن مامبو بدون اينکه وجه کار بياد پايين)
    من خودم تو مامبو آي آر هم حق عضويت پرداخت کردم 10 تومن هم الان که اين سي دي جديد رو 6 تومن دادن بيرون رفتم و براي شرکت خريدمش !!! با وجود اينکه برنامه رو دانلود کرده بو دم و نيازي نداشتم ولي براي اينکه کمکي به مامبو آي آر کرده باشم اين پلا رو دادم اينجا هم حاضرم حق عضويت يا خريد سي دي يا کمک دونات!! انجام بدم البته در همين حد 10-تومن و 5 تومن که البته اگه خدا بخواد در ميتونم در فواصل زماني اين کمک ها رو تمديد کنم يعني مثلا هر دو سه ماه يه بار کمک کنم !
    البته کمک غير مالي هم ميشه کرد مثلا فرستادن مشتريهاي هاست و دومين و براي گروه البته کساني که تو کار طراحي سايت نيستن ميتونن اگه مشتري براي طراحي سايت داشتن (کسي سايت ميخواست) به گروه معرفي کنن من خودم اين مورد آخر رو چون خودم کار ميکنم نميتونم انجام بدم !
    مواردي هم که دردرسر در 3 تا نوشته بالاتر گفته هم هست .

اما باز هم تا کيد ميکنم همه دوستان خود رو مکلف به کمک کنند و باور کنيم فارسي کردن کار سختي هست من الان 3 ماهه دارم يه پرتالي رو فارسي ميکنم هنوز تموم نشه و خوب ميفهمم اين بندگان خدا چه زحمتي ميکشن

باشد هميشه همگي شاد باشيم

صفحه 2 از 5 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)