-
نام هاست در هاستینگ سایت های متفاوت
با سلام خدمت دوستان
لطفا هر کسی که تونسته جوملا 1.7 رو نصب کنه جواب بده
من از سایت xzn.ir برای میزبانی (هاستینگ)سایت خودم استفاده کردم(هاست رایگان) ولی بعد از آپلود جوملا 1.7 و آن زیپ کردن و در هنگام نصب،مرحله تنظیم پایگاه داده به مشکلی برخوردم که یه عکس میذارم که واضح تر باشه:
برای مثال اگر از گیگفا استفاده کنی(sql110.gigfa.com)یا از مگاپارس استفاده کنی( sql106.megapars.ir) این شکلی هست ولی ایکس زد ان نمیدونم چی باید باشه.از کلمه localhost هم استفاده کردم فایده نداشت
آدرس وبسایت منم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست
لطفا جوابم رو زود بدین که هر چه زودتر سایت رو راه اندازی کنم.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-26-2012 08:15 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
آی پی دیتابیس رو وارد کنید
-
-
درود
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
دوست عزیز چندین بار گفته شده است که هاست های رایگان سازگاری کافی با جوملا را ندارند .
شما چه اسمی برای دیتابستون انتخاب کردید ؟
آن را وارد کنید
موفق باشید
-
-
با سلام به همه دوستان
تو این قسمت که دوستمون نشون داده اند باید همون localhost نوشته بشه که روبروی خود فیلد هم ذکر شده . معمولاً اکثر هاست ها به همین نام هستند . چیز خاصی نیست . قسمت نام دیتابیس پائین تر قرار دارد .
در ضمن جوملا روی هاست رایگان هم بسته به نوع آن نصب می شود . اما یک سری اختلالات بعداً پیش می آید که برای تست مهم نیست .
موفق باشید
-
-
با سلام
در ایمیلی که از طرف سایت براتون فرستاده میشه این مورد ذکر شده. در منوی سمت راست هاستتون هم درج شده.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)