سلام دوستان
چطور میشه یه کامپوننت یا ماژول رو به فارسی تبدیل کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان
چطور میشه یه کامپوننت یا ماژول رو به فارسی تبدیل کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود
دوست عزیز ابتدا شما باید به دانش زبان های Html , css , php مسلط باشید تا بتوانید افزونه را بررسی کنید
سپس باید فایل زبان افزونه را ترجمه نماید . سرچ کنید نتایجی به دست خواهید اورد .
موفق باشید
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من فایلی رو که در پوشه ی languages هستش رو به فارسی ترجمه کردم و خود فایل رو به xml معرفی کردم ولی هنگام نصب این ایراد رو میگیره
علتش چیه؟؟؟؟؟؟؟
- عدم بارگذاری فایل XML
- D:\Program Files\wamp\www\Joomla_Persian_1.7.4-Stable-Full_Package\tmp\install_4f20449e83dab\mod_loginpl us17v11/mod_loginplus17v11/mod_loginplus17v11.xml
- XML: expected '>'
- XML: Opening and ending tag mismatch: languages line 17 and extension
- XML: Premature end of data in tag extension line 2
- JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد
سلام دوست عزیز
شما فقط فایل language رو فارسی سازی کن کاری به xml نداشته باش!
فایل اصلیش رو جایگزین کن ببین موقع نصب گیر میده یا نه!
موفق باشید
مشکل نصب رو حل کردم از اینا نبودنوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا مشکلم اینه که فارسی کردم فایلشو ولی باز انگلیسی نشن میده چیکار کنم که فارسی بشه؟؟؟؟؟؟؟
درودنوشته اصلی توسط reza-ite [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز اگر امکان دارد بیان کنید مشکل را به چه صورت حل کردید که اگر دوست دیگری به مشکل برخورد با مطالعه مطلب شما مشکلش حل شود .
با تشکر
سلام
ترجمه ي افزونه ها خيلي راحته.
فقط كافيه به زبان انگليسي مسلط باشيد
ترجمه براي افزونه ها متفاوته. بعضي ها يك فايل php دارند بعضي ها هم فايل ini. تر جمه ي اين دومورد با هم متفوته.
چه افزونه اي رو داريد ترجمه مي كنيد؟ اسم افزونه رو هم بگيد
موفق باشيد
دوست عزیز من دوبار پوشه ایجاد کرده بودم بعد فشرده کرده بودم برای همین نمیتونست xml رو پیدا کنهنوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مثلا کل فایل ها در پوشه ی مثلا reza قرار داشت من به جای اینکه اونو فشرده کنم یه پوشه دوباره ایجاد میکردم بعد پوشه ی reza داخل آن کپی میکردم برای همین بعد از فشرده شدن وهنگام نصب نمیتونست xml رو پیدا کنه
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ازmod login plus شروع کردم ودارم تو notpad ++ ترجمه میکنم
فقط همه شو ترجمه کردم بعد از نصب تو جوملا اصلا فارسی نمیشه و بعضی از قسمت ها شو مربع میاندازه
از اين ماژول استفاده كرديد؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)