با درود
بعد از انتقال فایل زیپ به هاست باید چکار کرد؟ طبق آموزشی که در سایت هست من پوشه www رو زیپ و به هاست از طریق FTP انتقال دادم ولی همانطور که انتظار داشتم چیزی در نت نشون داده نمیشد.
باید چیکار کنم؟
با سپاس

با درود
بعد از انتقال فایل زیپ به هاست باید چکار کرد؟ طبق آموزشی که در سایت هست من پوشه www رو زیپ و به هاست از طریق FTP انتقال دادم ولی همانطور که انتظار داشتم چیزی در نت نشون داده نمیشد.
باید چیکار کنم؟
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود
دوست عزیز بنده یک توضیح مختصر خواهم داد .
شما ابتدا باید از پایگاه داده خود بک اپ بگیرید . سپس فایل های سایت خود را زیپ و در سایت جدید اپ کنید . فایل ها را از حالت زیپ خارج کنید .
یک دیتابس جدید ایجاد و فایل بک اپ که از سایت خود گرفته بودید را در دیتابس جدید ایمپورت کنید .
سپس فایل کانفینگ سایت خود را ویرایش نماید و اطلاعات دیتابس جدید را وارد کنید .
اگر طبق مراحل بالا پیش بروید بدون مشکل سایت باید باز کند .
موفق باشید
از نرم افزار CuteFFP استفاده میکنم. وقتی فایل زیپ رو تو سایت آپ کردم گزینه ای به عنوان Unzip تو این نرم افزار ندیدم.! حالا دوباره تست میکنم اگه بود همین کار رو میکنم.نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه نشد فایل ها رو به صورت پوشه ای و تک به تک انتقال دهم که مشکلی به وجود نخواهد آمد آره؟
درود
بنده از روش فایل منیجر هاست گفتم نه نرم افزار . هاست شما چی هست ؟
موفق باشید
تو بعضی نرم افزار ها دکمه دی کومپوز وجود دارد .
فکر کنم یه Decompose دیدم. اگه به این روش نتونستم سعی میکنم از FP منیجر خود ویندوز استفاده کنمنوشته اصلی توسط hamidnpc [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این روش فایل منیجرها رو یه کمک کلی میکنید؟ از چه طریقی می تونم این کار رو انجام بدم؟نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
شما بفرماید هاست شما چی هست تا بتوانم شما را راهنمایی کنم .
موفق باشید
هاستم ویندوزه. از یه سایت رایگان هم که دوستان معرفی کردن گرفتم.نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درست گفتم؟![]()
ویرایش توسط adeldade : 01-25-2012 در ساعت 07:27 PM
درود
دوست عزیز هاست های رایگان و به خصوص هاست های ویندوز با جوملا سازگاری کافی را ندارند .
بهترین هاست لینوکس میباشد . به دلیل اینکه هسته اصلی جوملا با Php میباشد بهترین هاست لینوکس میباشد .
در اینده و شاید حالا هم با هاست مشکل پیدا خواهید کرد .
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)