-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
دوست عزیز هاست های رایگان و به خصوص هاست های ویندوز با جوملا سازگاری کافی را ندارند .
بهترین هاست لینوکس میباشد . به دلیل اینکه هسته اصلی جوملا با Php میباشد بهترین هاست لینوکس میباشد .
در اینده و شاید حالا هم با هاست مشکل پیدا خواهید کرد .
موفق باشید
این یه پروژه دانشجوییه و فعلا قصد ندارم که واسه هاست و دومین هزینه کنم.
حالا اگه واسه فایل منیجر هاست کمکی کنین ممنون میشم
نمیتونم با نرم افزار CuteFTP فایل های زیپ رو آنزیپ کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-25-2012 07:33 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
دوست عزیز بنده که عرض کردم هاست های رایگان مشکل دارن .
فکر نکنم این قابلیت را داشته باشن و فایل منیجر داشته باشن . از کجا هاست گرفته اید ؟
اگر خواستید اعلام کنید سایتی را معرفی کنم که هاست لینوکس مخصوص جوملا با فضا 100 مگابایت را سالیانه فقط 10.000 تومان میده .
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
دوست عزیز بنده که عرض کردم هاست های رایگان مشکل دارن .
فکر نکنم این قابلیت را داشته باشن و فایل منیجر داشته باشن . از کجا هاست گرفته اید ؟
اگر خواستید اعلام کنید سایتی را معرفی کنم که هاست لینوکس مخصوص جوملا با فضا 100 مگابایت را سالیانه فقط 10.000 تومان میده .
موفق باشید
سایتی بود که خود دوستان در همین انجمن معرفی کردن. اسمشم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بود
-
-
درود
دوست عزیز شرمنده بنده تا به حال با اون سایتی که شما دادید کار نکردم و از سیستمش خبر ندارم . !!
از دوستان هر کسی با اون سایت کار کرده شما را راهنمایی می کند .
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)