-
کمک و راهنمایی + هزینه کمک کننده !!!
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامیه اساتید محترم
دوستان من یک سایت دارم که که سیستم مدیریتش CMS هستش که قالب و فلش و انیمیشن و همه چیزشم گروه خودمون طراحی کرده ولی این طرح های جوملا رو که میبینم ، میبینم واقعا یک چیز دیگه هستش و معرکه هستن و تصمیم گرفتم سایتی برپایه جوملا هم بزنم
دوستان من زیاد در جوملا وارد نیستم،اگر بدم گروه "http://www.cmsfarsi.net" برام طرحی اختصاصی بزنه و هاست و ... رو تهیه کنم شما میتونید کاملا نصب کنید و افزونه و ... رو هم روش بگذارید؟
این سایت که میخوام بزنم موضوع سیستم عامل اندروید برای موبایل هستش که دانلود و یک سری مزییت های دیگه داره به نظرتون جوملا میتونه کاملا ساپورت کنه؟ منظورم اینه بازدیدکننده بیاد دانلود کنه و با یک سری امکانات دیگه
کار کردن با محیط جوملا راحت هستش یا ...؟ یکی از دوستان میگفتند که کمی سخته ، ولی به نظرمم هر چقدر هم سخت باشه باز مثل سیستم ما نمیتونه سخت باشه که برای ایجاد یک پست باید 4تا کار انجام داد!!!!!!!
دوستان اگر کمی در زمینه جوملا راهنماییم کنن ممنون میشم
و اما اگر در مورد درخواست بالا اگر کسی میتونه کمکم کنه و نصب کنه و ... هزینه این کار رو اعلام کنه
اگر تاپیکم رو محل مناسبی نزدم معظرت میخوام...!
ممنون از همگی
ویرایش توسط Dreams-Boy : 01-25-2012 در ساعت 06:44 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-25-2012 06:41 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
و اما اگر در مورد درخواست بالا اگر کسی میتونه کمکم کنه و نصب کنه و ... هزینه این کار رو اعلام کنه
ما نیومدیم اینجا پول دربیارم (البته منظورم درمورد آموزش و کمک کردن به کاربران هست) اومدیم اینجا تا بتونیم از تجربیات همدیگه استفاده کنیم (نظر شخصی منه)
دوست عزیز من بهتون پیشنهاد میکنم حتما آموزش جوملا فارسی رو مطالعه کنید جهت دریافت کتاب آموزش فارسی +تصویری جوملا بر روی لینک زیر کلیک کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]قالب هم توی اینترنت زیاد هست ! با یه کمی تلاش خودتون میتونید قالب رو فارسی سازی کنید !
فعلا نیازی به سفارش طراحی نیست - هاست و دامین هم نمیخواد بگیری (فعلا)
برای تمرین کردن با جوملا بر روی کامپیوتر شخصیت این آموزش رو دانلود کن و ازش استفاده کن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]اگه مشکلی در مورد نصب جوملا بر روی کامپبوتر شخصیت - هاست و ... داشتید بگید من درخدمتم!
درضمن آموزش های تصویری جوملا در لینک زیر در دسترس می باشد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز
ما نیومدیم اینجا پول دربیارم (البته منظورم درمورد آموزش و کمک کردن به کاربران هست) اومدیم اینجا تا بتونیم از تجربیات همدیگه استفاده کنیم (نظر شخصی منه)
دوست عزیز من بهتون پیشنهاد میکنم حتما آموزش جوملا فارسی رو مطالعه کنید جهت دریافت کتاب آموزش فارسی +تصویری جوملا بر روی لینک زیر کلیک کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]قالب هم توی اینترنت زیاد هست ! با یه کمی تلاش خودتون میتونید قالب رو فارسی سازی کنید !
فعلا نیازی به سفارش طراحی نیست - هاست و دامین هم نمیخواد بگیری (فعلا)
برای تمرین کردن با جوملا بر روی کامپیوتر شخصیت این آموزش رو دانلود کن و ازش استفاده کن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]اگه مشکلی در مورد نصب جوملا بر روی کامپبوتر شخصیت - هاست و ... داشتید بگید من درخدمتم!
درضمن آموزش های تصویری جوملا در لینک زیر در دسترس می باشد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]موفق باشید
ممنون دوست عزیز :*
والا منظورم از این گفته ام
چیز بدی نبود،فقط خواستم لطفتون رو جبران کرده باشم
هرچند لطف و محبت بروبچه های جوملا فارسی برای ما ثابت شده ـست
بازم ممنون بابت راهنمایی هاتون دوست گلم
-
-
دوستان یک سوال دیگه ای داشتم
من روی اون CMS که خریدم پول گزافی پرداخت کردم ولی امکاناتی که میخوام رو نداره ، مدیریش میگه میخوای اون رو هم داشته باشه باید 4.7 ملیون تومنیش رو بخری!!!!!!! 
به نظرتون روی این جوملا همه جوره میشه حساب کرد؟ (از نظر گرافیک،دینامیک بودن قالب،امکانات{چون سایت من قرار سایت دانلود و اولین توسعه دهند اندروید در ایران بشه}،امنیت ، ثبات و کلا از هر نظری...)
از یکی شنیده بودن قابل شخصی سازیش کمه؟! درسته؟
برای انتشار مطالب هم مثل وردپرس یا وبلاگ ها هستش که مطلب رو کاملا اوکی میکنی بعد پابلیش یا کمی متفاوت هستش؟
بابت سوالات ابتداییم معظرت میخوام آخه در زمینه جوملا خیلی مبتدی هستم،یعنی امشب اوین شبی هستش که پیگیر جوملا شدم!
ممنون از همگی
ویرایش توسط Dreams-Boy : 01-25-2012 در ساعت 09:59 PM
-
-
سلام
دوست عزیز هرکاری بگی با این جوملا می تونی بکنی نیاز به خرید این cms به مبلغ 4.5 میلیون نیست!
شما کتاب رو مطالعه کن مشکلی داشتی بهم بگو راهنماییت می کنم
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزيز يه نگاهي به اين لينك بياندازيد
بر تصميمي كه گرفتين مصمم تر ميشيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
درود
دوست عزیز بنده یک توضیح اجمالی خواهم داد :
جوملا اوین سورس بوده است و رایگان . شما با جوملا و افزونه های بی نظیر ان هر سایتی که در فکر داشته باشید می توانید ایجاد کنید .
قدرت جوملا را با زیبایی نمایش دهید !!
بنده فقط چند سایت مهم که از جوملا استفاده کردن را بیان می کنم که به قدرت این cms قدرتمند و محبوب پی ببرید :
سایت سازمان ملل - سایت برج ایفل - سایت پرتال ایران - سایت های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران - سایت خیلی از شرکت ها .
شما هر سایتی که مد نظر داشته باشید می توانید راه اندازی کنید . اگر هم قالب اختصاصی خواستید می توانید سفارش دهید و زیباترین قالب ها را به دست اورید .
توصیه بنده به شما بیشتر به این انجمن سر بزنید وفعالیت کنید . مطالب دوستان را بخوانید تا در مدت کمی در جوملا خبره شوید .
موفق باشید
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
متأسفانه شركت هاي زياديهستند كه بدوناينكه به يوزرشون بگند كه از چه موتوري براي سايت استفاده مي كنند دارند به قيمت هاي بسيار زيادي مي فروشند.
بعضي ازاونها سيستم هايي ناشناخته رو بومي سازي مي كنند و بابت اون پولهاي هنگفتي مي گيرند. هيچ جاييش هم برنامه نويسي نشده و تماماً از يك پلتفرم آماده ست
از یکی شنیده بودن قابل شخصی سازیش کمه؟! درسته؟
در مورد هرچيزي كه ميخواييد تحقيق كنيد از انجمن پشتيبانيش بپرسيد. حرف دوستتون كاملاً اشتباست. اتفاقاً جوملا رو براي اينكه شخصي سازيش راحته انتخاب مي كنند.
برای انتشار مطالب هم مثل وردپرس یا وبلاگ ها هستش که مطلب رو کاملا اوکی میکنی بعد پابلیش یا کمی متفاوت هستش؟
اول مطلب رو وارد مي كنيد و اين اجازه رو داريد كه توي يهتاريخي منتشرش كنيد. يعني ساعت و تاريخ بهش بديد كه طي زمان خاصي منتشر بشه و حتي اينكه بگيد طي زمان خاصي انتشارش بسته بشه !
افزونه هايي هم هست كه امكانات جوملا رو بالا مي برند و مطالب رو بصورت زيباتري نمايش مي دن
به نظرتون روی این جوملا همه جوره میشه حساب کرد؟ (از نظر گرافیک،دینامیک بودن قالب،امکانات{چون سایت من قرار سایت دانلود و اولین توسعه دهند اندروید در ایران بشه}،امنیت ، ثبات و کلا از هر نظری...)
قالب هاي فراواني داره. هم بصورت تجاري و هم رايگان. طراحي قالبش هم خيلي راحت تره. امكان سفارشي سازي استايل افزونه ها هم براتون فراهم هست توي قالب. امنيتش هم به اثبات رسيده. كلاً برترين سيستم مديريت محتواست
يا حق
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشکر از همگی،کلی چیز یاد گرفتم از این انجمن،اولش اصلا چیزی از جوملا نمیدونستم،واقعا سایت و انجمن پر محتوایی دارین
یک دنیا ممنون از همگی عزیزان :*
(نشد اسپم نزنم و تشکر نکم :d )
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)